.

Най-популярните митове, свързани с лесбийките

Най-популярните митове, свързани с лесбийките
Снимка: freedigitalphotos.net

Хетеросексуалните хора знаят малко за хомосексуалните, освен ако нямат близки такива приятели. Повечето мъже признават, че си падат по лесбийки и с удоволствие биха правили секс с две хомосексуални дами. Това е мит, в който повечето момчета вярват, заради порно филмите. Сега е време да развенчаем популярните митове около лесбийките.

 

Лесбийките са дебели и грозни жени, които са неспособни да си намерят мъж. Факт е, че лесбийките не са като тези, които се снимат в порно филмите. Но това не значи, че те са и другата крайност – грозни и неподдържани жени, които са непривлекателни за мъжете. Тези дами имат много по-дълбоки причини, поради които са избрали да си лягат с жени. Не винаги е заради това, че са отхвърлени от силния пол.

 

Лесбийките остават приятели с бившите си. Не си представяй, че всяка хомосексуална жена остава най-добра приятелка с бившето си гадже. Не си представяй шопинг в мола, следобедно кафе и уикенди прекарани заедно, след като двете жени са решили, че вече не могат да бъдат гаджета.

 

 

Лесбийките се обличат като мъже. Има дами, които изглеждат мъжкарани, защото имат по-момчешки стил. Това е начин на обличане и въпрос на избор, а не индикация за сексуалността на една жена. Има много дами, които избират женствените дрехи, но въпреки това харесват жени.

 

Лесбийките познават всички останали лесбийки в града. Все пак това не е някаква секта или тайно общество. В един голям град е трудно да познаваш всички хора, а и много от хомосексуалните жени прикриват своята ориентация. Те не познават всички останали лесбийки в града.

 

Лесбийките са израснали в проблемно семейство, с баща насилник или чичо хомофоб. Всеки човек има семейна драма, за която рядко говори. Това, че една жена е избрала да бъде с друга жена, не означава, че семейството ѝ е било ненормално п по някакъв начин и нейната сексуалност е следствие от това.

 

Лесбийките си падат по всяка жена, която видят. Това е още един мит, който повечето хора смятат за истина. Всеки човек има тип, по който си пада. За един е важна русата коса, за друг – сините очи, а за трети – готиното дупе. Това важи както за хетеросексуалните хора, така и за хомосексуалните.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...