.

Защо момичетата те мислят за гей?

Защо момичетата те мислят за гей?
Снимка: iStock

Момчета, случвало ли ви се е да си падате по някое момиче, усилено да флиртувате с нея, но тя да не поглежда на вас като на нещо повече от приятел? Възможно е девойката да си мисли, че сте гей и че не я сваляте, а просто се държите приятелски с нея. Но как е възможно да оставяте впечатление у околните, че сте хомосексуалист? Има няколко причини за това:

 

Прекаляваш с клюките – клюкарстването е типично женска черта, но има доста мъже, които също обичат да обсъждат другите хора. Повечето от тях обаче са гейове. Ако обичаш да клюкариш, нормално е момичетата да те харесват, защото имат с кого да правят любимото си занимание. Но не се учудвай, че тя гледа на теб като на новата си приятелка.

 

 

Не показваш достатъчно интерес – възможно е да си прекалено възпитан и това да ти пречи да ѝ налетиш в някакъв удобен момент. Примерно, каниш я вкъщи да гледате филм, сами сте на дивана в хола, но ти не правиш никакъв опит да я прегърнеш или целунеш, защото искаш да се покажеш като истински джентълмен. Тя прави всякакви опити да привлече вниманието ти и може би успява, но ти така и не го показваш. Е, как да не те помисли за гей?

 

Изглеждаш метросексуално – да се поддържаш, не означава да бъдеш гей, но доста хора смятат метросексуалните мъже именно за такива. Притеснително е обаче, ако разбираш прекалено много от козметика, процедури по обезкосмяване и т.н. Няма как тя да гледа на теб като на истински мъж, ако я съветваш какъв крем за лице да си купи.

 

Коментираш често сексуалността на другите – и това спада към клюкаренето. Навън си и всеки път, когато видиш някой хомосексуалист, бързаш да отбележиш интереса му към мъже. Да го правиш от време на време е приемливо, но ако е всеки път, когато видиш гей, изглежда подозрително, сякаш те интересува с кого си ляга, защото проявяваш интерес.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...