.

Класация на най-лошите места за секс

Класация на най-лошите места за секс
Снимка: Dreamstime

За да бъде сексуалният ви живот на ниво, трябва от време на време да си го разнообразявате. Това става като сменяте местата, където правите секс, както и позите. Има обаче няколко места, които НЕ ви препоръчваме. Кои са те?

 

 

В църква – преди известно време възрастна двойка бе арестувана в Солт Лейк Сити, Юта, след като била хваната да правят орална любов по време на сватба. Интересното е, че мъжът и жената дори не са били гости на събитието. А и как може на човек да му се прави секс в църква, при положение, че музиката не е никак възбуждаща, мирише на тамян, здраве и свещи?

 

В басейн – освен, че може да те хванат и да отнесеш някоя глоба, сексът във вода не е много приятен, защото не позволява естествена лубрикация и актът може да бъде болезнен, особено за момичето. Също така във водата има всякакви бактерии и зарази, с които може да се заразите и да си създадете излишни здравословни проблеми.

 

На самолет – това определено е идея, която доста мъже и жени искат да осъществят. Трудно е да правиш секс в самолет, защото стюардесите обикновено виждат кой влиза и излиза от тоалетните. Другите неудобства са турболенцията, прекалено тясното пространство и рискът да отнесете някоя солена глоба.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...