.

Въпросите, които жените искат да зададат, но се притесняват [част втора]

Въпросите, които жените искат да зададат, но се притесняват [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Има много въпроси, които си задаваш, когато си с ново гадже. Интересуваш се от него, от отношенията ви, изобщо от комуникацията между двата пола. Но въпроси ти се струват притеснителни и изобщо не би посмяла да попиташ. Кои са тези въпроси?

 

„Достатъчно гладки ли са краката ми?” Бръсненето и кола маската имат някои недостатъци, които са неизбежни. При бръсненето косъмчетата поникват още на следващия ден, а и са остри. Така макар да не се забелязват още, те бодат и се усещат, кожата не е гладка. При кола маската ефектът е дълготраен, няма боцкане, защото косъмчетата са с изтръгнати корени. Проблемът е, че за да се направи процедурата отново, косъмчетата трябва да израснат поне половин сантиметър. Това означава, че те се виждат и усещат. Космите по краката са притеснителни за всяка жена, тя се притеснява да се съблече пред мъж, ако има косъмчета.

 

 

„Виждаш ли пъпката на челото ми?” В интернет има много статии със заглавия „Как да прикрием пъпка?” и това не бива да те учудва. Дамите са много чувствителни на тема красота и за тях една пъпка може да е причината, която ще ги откаже да излизат от вкъщи. Всяко момиче се чуди дали ти забелязваш пъпката и дали това те отблъсква.

 

„Виждаш ли ануса ми?” Някои дами не обичат пози като кучешката, защото се страхуват, че гаджето им ще гледа дупето им и по-точно ануса. Момичетата смятат, че тази гледка определено не е секси и може да отблъсне мъжа до тях. Разбира се, никога не биха се осмелили да го попитат.

 

„Кога плануваш да се ожениш?” Една жена никога не би задала този въпрос, защото знае, че мъжът до нея ще се изплаши. Този въпрос трябва да се зададе едва, когато отношенията са напреднали, отиват към сериозни. Ако сте се виждали два пъти или правите просто секс, този въпрос наистина не е подходящ.

 

„Наистина ли ще ми се обадиш?” Всяка жена е чувала фразата „Ще ти се обадя?”, но е чакала с дни обаждане, което никога не идва. Жените наистина се надяват той да се обади, дори да не са го харесали много, те искат да се почувстват търсени, харесвани, а не изоставени и пренебрегнати.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...