.

Когато ти и най-добрата ти приятелка харесвате едно и също момче

Когато ти и най-добрата ти приятелка харесвате едно и също момче
Снимка: freedigitalphotos.net

Най-добри приятелки сте още от деца, години наред сте правили всичко заедно, прекарвате всяка свободна минута една с друга и сте по-близки и от сестри. Нищо не е успяло да съсипе приятелството ви и си обещавате, че дори след години ще сте така близки, както сега. Но срещате момче, което омайва и двете ви. Оказва се, че сте се влюбили в един и същи човек. Какво да правите?

 

Дискутирайте какво ще правите, ако той хареса едната от вас. Момичетата често пъти са наивни и смятат, че могат да „се харесат“ на дадено момче. Всъщност, ако той вече харесва едната от вас, няма как другата да му повлияе. В случай, че той покаже чувствата си към една от вас, преценете дали ще успеете да преживеете тази криза в приятелството си.

 

 

Обсъдете какви отношения има с него всяка от вас и защо го харесва. Може да се окаже, че сте попаднали на изпечен лъжец. Някои момчета обожават да развалят приятелства и да се пробват на две места, за да са сигурни, че поне едната ще го хареса. Затова си признайте цялата истина, разкажете си в детайли той как общува с всяка от вас. Ако сте искрени една с друга, лесно ще хванете лъжеца преди да е съсипал приятелството ви.

 

Не се състезавайте за него. Това е сигурният начин да развалите приятелството си. Всяка ще се бори да му се хареса, да е по-добра, по-красива, по-умна. Ще се стигне до ревност, дори до завист, а нямате нужда от това. Бъдете такива, каквито сте и знайте, че той може да не харесва нито една от вас.

 

Позволете неговите действия да покажат какво чувства. Мъжете говорят с дела, а не с думи. Той ще покаже коя харесва, като ѝ обръща внимание и я покани на среща. Не е нужно да правите нищо, не го питайте, не го притискайте. Когато дойде времето, той сам ще разкрие чувствата си.

 

Погледнете около вас, има още много други готини момчета. Огледайте се и се замислете, че това не е края на света. Той може да не избере нито една от вас, може и да се получи нещо между него и теб/твоята приятелка, но да бъде за кратко. Има много неизвестни, затова не си разваляйте приятелството, а се концентрирайте и върху други момчета.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...