.

Как да го хванеш в лъжа

Как да го хванеш в лъжа
Снимка: freedigitalphotos.net

Често пъти разбираме за дадена лъжа във връзката, когато вече е твърде късно. Така се оказва, че сме лъгани дълго време и не ни се вярва какво ни се случва всъщност. Някои момчета могат да са изпечени лъжци, а когато човек е влюбен е доверчив и наивен. Как да го хванеш, че те лъже?

 

Той избягва контакт очи в очи. Това е лесен начин да го хванеш, че лъже или премълчава нещо. Когато човек е гузен, няма да те гледа в очите, а ще избягва погледа ти. Ако той лъже, вероятно ще ти говори, докато те прегръща или просто ще блуждае с поглед.

 

Той нервничи. Още един признак, който е издаен за всеки лъжец. Играе си с предмети от масата, има нервни тикове, ръцете му се потят, очевидно създава усещане, че нещо не е наред и не му е комфортно. Наблюдавай го внимателно.

 

 

Бърка и се оплита в лъжите си. Хубавото на това да казваш истината е, че никога не забравяш какво точно си казал. Когато лъжеш, забравяш лъжите, които си измислил или не можеш да ги напаснеш. Той ти е казал едно, след ден разбираш още подробности, той започва да лъже и да маже. Когато се оплете в собствените си факти, определено крие нещо.

 

Той се защитава. Когато един човек лъже за нещо, се страхува да не бъде хванат в крачка. Притеснява се, че може да го хванеш и има готово оправдание за всяка изречена лъжа. Затова той е готов за защита по всяко време и това силно личи. Определено трябва да се замислиш дали не те лъже за нещо сериозно.

 

Прави необичайни неща в необичайно време. Звъниш му в 10 сутринта и той твърди, че гледа футболно първенство с приятели. Около него е тихо и не се чува нищо. Замисли се къде той ходи напоследък, казва ли ти с кого е и различават ли се дейностите му от обичайните.

 

Изглежда променен. Ако сте от много време заедно, ще го усетиш, излъже ли те. Няма как да го скрие, защото той ще се промени, ще се промени начинът, по който се държи към теб, общуването му и дори близостта му към теб.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
ДОТА
преди 8 години
4
2
!
Отговори
Тия хващаници ще и докарат само счупен нос, ако е с някой като мен.
Страница 1 от 1