.

Навиците по време на секс, от които е време да се отървеш

Навиците по време на секс, от които е време да се отървеш
Снимка: iStock

По време на секс има неща, които е добре да правиш и такива, които е препоръчително да избягваш. Сега ще обърнем внимание на втория тип.

 

Не се притеснявай да му задаваш въпроси за здравето – щом имаш намерение да правите секс, значи трябва да си наясно със здравословното му състояние. Мъжете и жените, които държат на здравето си, отиват заедно с партньора си да си направят тестове и изследвания, преди да правят секс за пръв път. Да, презервативът предпазва от болести и инфекции, но не на 100% и не от всички.

 

Не влизай в банята точно преди да правите секс – колкото и да ти се иска да се освежиш, направиш ли го, рискуваш да му мине меракът за ласки. По-добре отидете после двамата и си вземете душ заедно. Не се занимавай с мъже, които ти отказват френска любов – има доста господа, които искат да получават орални ласки, но никога не връщат услугата или го правят много рядко и с видимо нежелание. Няма нужда да се раздаваш в леглото за такъв мъж, той просто не си заслужава.

 

 

Не се мъчи да изглеждаш секси по време на оргазъм – по време на секс единственото, което трябва да прави човек, е да изпитва удоволствие. Добре де, трябва да мисли и за удоволствието на партньора си. Но в никакъв случай не бива да се притеснява как изглежда и да прави излишни пози. Няма значение как изглеждаш по време на оргазъм, това, което трябва да направиш, е да му се насладиш.

 

Не се чуди какво си мисли той по време на секс – нормално е да те интересува мнението му, но по време на секс трябва да изгониш всякакви странични мисли от главата си и да мислиш само за това, което се случва в леглото.

 

Не имитирай оргазъм - това е грешка, която допускат доста жени, с цел да не наранят мъжкото его. По-добрият вариант е да бъдеш честна с него, да му кажеш, че не успяваш да свършиш и да му обясниш кои са нещата, които ти доставят удоволствие, за да може следващият път да се постарае повече.

 

Не се притеснявай да му кажеш какво ти харесва – факт е, че за да изпитваш удоволствие от секса, партньорът ти трябва да знае какво ти допада. Когато бъдеш директна, това е услуга и за двама ви.

 

Не го лъжи, когато не ти се прави секс - нормално е понякога да нямаш желание за секс, но вместо да си измисляш най-различни оправдания, бъди честна с него.

 

Не отказвай секс, защото не си се обезкосмила днес – дори да имаш няколко наболи косъмчета, той със сигурност няма да те върне.

 

Не се прави, че някои неща ти доставят удоволствие – забелязала си, че той обожава да целува пръстите на краката ти, а на теб това не ти доставя никакво удоволствие. Мислиш си, обаче, че е по-добре да стенеш и да се правиш, че ти харесва, отколкото да му покажеш безразличието си. Грешиш! По-добре му кажи по най-деликатния начин, че пръстите на краката ти не са ти ерогенна зона и е по-добре да насочи усилията си към друга част от тялото ти. Възможно е на него да не му доставя удоволствие да ти целува краката, но да си мисли, че на теб ти харесва, защото предишната му приятелка е обожавала това.

 

Кажи му, ако те боли – понякога по време на секс жените изпитват болка по най-различни причини – недостатъчно овлажняване, инфекции, болести, предавани по полов път, неудобна поза и т.н. Ако е последното, помоли го да я смените, ако причината е друга, прекъснете половия акт.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...