.

Защо двойките се разделят, дори когато се обичат

Още подобни новини
Защо двойките се разделят, дори когато се обичат
Снимка: freedigitalphotos.net

Случвало ли ти се е да късаш с гадже, което обичаш? Или пък да видиш двойка, която познаваш от много време, пасват си чудесно, отстрани изглеждат перфектни, но разбираш, че са се разделили. Историята познава много такива случаи, но защо?

 

Сърцето е там, където е домът. Раздяла поради разстояние, това е една от най-честите причини, поради които здрави връзки се развалят. Не всеки е съгласен да напусне своя град или страна, заради другия. Понякога другото няма значение, защото партньорите започват да гледат в различни посоки.

 

Бъдещето. Ти искаш да се развиваш в една посока, но гаджето ти има съвсем различен план или пък няма никакъв план. Единият иска образование, кариера, студентски живот и младост. Другият смята, че не му се занимава с учене в университет, по-скоро мисли за семейство. Това е една ясен пример за хора, които нямат общо бъдеще.

 

Секс. Друга причина, поради която много връзки не устояват дори да има голяма любов. Всеки проблем, който е свързан със секса и не се разреши, означава, че рано или късно ще доведе до края. Може да е липса на удоволствие, незадоволеност у единия партньор или тотално да не се получава химията между вас – няма значение.

 

 

Разстоянието и границата. Има обсебващи хора, които могат да бъдат натоварващи. Когато попаднеш на такъв човек, може да е чудесно, ако и двамата сте обсебващи. Но ако ти не си такъв/такава, рано или късно ще си проличи, че границата е прескочена и ще ти писне. Добре е още отначало да поговорите по този въпрос.

 

Изневяра. Тя най-често е следствие от нещо, което липсва във връзката. Но това не значи, че любовта е свършила и партньорите не се обичат. Просто понякога означава слабост, но тази слабост може да коства цялата ти връзка.

 

Ревност. В повечето случаи, хората които се разделят заради ревност, са много влюбени един в друг. Те не осъзнават, че натоварват другия с проблеми, като недоверие и съмнение, дори да няма повод.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...