.

Нещата, които той мрази в женската визия

Нещата, които той мрази в женската визия
Снимка: freedigitalphotos.net

Има неща във външния вид на жените, които много силно отблъскват мъжете. Ще се учудиш, но много от нещата, които ти намираш за уникално красиви, той ще ти каже, че изглеждат ужасно. Сега ще те запознаем по-подробно с тях.

 

Крайни прически. Мъжете харесват дълга коса. Разбира се, всеки има предпочитания за цвета и за формата – къдрава, права, чуплива. Мъжете обичат косите на жените да са гладки и меки за пипане, нищо не бива да възпира мъжа да пипа косата на приятелката си. Това означава, че тупирането и лака за коса не са любими на мъжете. Късата коса е голям минус според всеки мъж. Друг недостатък е прекалено шареното и екстравагантно излъчване. Избирай по-естествени тонове, той няма да се зарадваш, ако се боядисаш в лилаво, розово или друг нетипичен цвят.

 

Да си нарисуваш лице върху собственото ти лице. Вероятно даваш много пари, за да си купиш качествени гримове и най-вече фон дьо тен. Това е неразбираемо за повечето мъже, които смятат, че пудрата и фон дьо тена са излишни. Дори да не искаш да се откажеш от тези продукти, просто ги слагай в минимални количества. Важно е да не изглежда сякаш си напластила няколко слоя и имаш маска върху лицето си.

 

 

Жълти зъби. Това е ужасяваща гледка, която плаши мъжете. Никой мъж не иска да си има гадже с жълти зъби. Постарай се да съхраниш своите чисти, като ги миеш редовно, ограничиш виното, кафето и цигарите.

 

Много силен и тежък парфюм. Някои момичета искат да се отличат от останалите, като използват силен парфюм. Това е проява на лош вкус, макар да ти се струва супер да си купиш марков парфюм с много силен аромат. Идеята на парфюмите е да се усещат слабо около теб, само когато човек е много близо. Не е нужно да използваш цялото шишенце за една седмица. Не забравяй, че парфюмите са дневни и вечерни, като по-леките миризми са подходящи за деня.

 

Косми. Някои момичета смятат, че не е нужно да премахват цялото си окосмяване, защото го класифицират като „мъх“ или ги е страх, че веднъж махнато, трябва редовно да се отстранява. Факт е, че космите са нещо досадно и изискват усилия за премахване. Но повечето мъже не се радват да видят космите ти по ръцете, нито тези по коремната линия. Затова е добре да ги отстраняваш, така ще се чувстваш много по-добре, харесвана и красива.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...