.

Често допускани грешки по време на орален секс

Често допускани грешки по време на орален секс
Снимка: Dreamstime

Повечето момичета си мислят, че оралният секс е нещо лесно, но това съвсем не е така. Има грешки, които ако допуснеш, ще съсипеш удоволствието на гаджето си. Ако не искаш това да се случи, виж какво не бива да правиш:

 

Не забравяй тестисите му – това е една много чувствителна мъжка зона, която не бива да пропускаш. Мъжете не им обръщат никакво внимание по време на мастурбация, но ти можеш да компенсираш това. Бъди нежна и внимателна.

 

Не бързай – ако бързаш, то оралният секс губи своя чар. На никой мъж няма да му е кеф, ако забележи, че приятелката му бърза, сякаш не ѝ е приятно това, което прави. Сексът е не само секс, той има и еротична страна, която не бива да бъде пренебрегвана. Затова не бързай, ами се отдай изцяло на заниманието си и задоволи напълно партньора си.

 

Не крий лицето си – мъжете обожават да гледат по време на секс, така че криенето на лицето само ще намали неговото удоволствие. Нека те гледа през цялото време, няма от какво да се притесняваш.

 

 

Не бъди тиха – нямаме предвид да говориш, но е добре да издаваш някакви стонове, докато правиш френска любов на гаджето си. По този начин ще му покажеш, че ти доставя удоволствие това, което се случва.

 

Не се заигравай само с главичката – да, тя е най-чувствителната част от пениса, но това не означава, че трябва да обръщаш внимание само на нея. Имай предвид, че при продължителни ласки само на главичката, тя ще загуби част от своята чувствителност и гаджето ти няма да изпитва кой знае какво удоволствие. Стволът на пениса също е чувствителен, особено в горната си част.

 

Не показвай, че не ти е кеф – не е задължително наистина да умираш от кеф, когато правиш орална любов на гаджето си, но поне не му показвай, че не получаваш и ти удоволствие. Сексът е взаимна наслада и когато на единия партньор не му е готино, на другият също не му е яко. Затова, ако не си фенка на френската любов, то поне се опитай да симулираш удоволствие.

 

Не бъди рязка – уж казват, че представителите на силния пол винаги са готови за секс, но това не е точно така. Понякога дори мъжете нямат желание за интимности или пък им е нужно време, за да се настроят на такава вълна. В такъв момент не бива да бъдеш рязка с гаджето си. Ако усетиш, че той не желае да получава ласки, по-добре остави френската любов за друг път, когато ще е в настроение и ще я оцени подобаващо.

 

Не прави всеки път едно и също – еднообразието е в състояние да убие кефа му, така че се опитай да бъдеш идейна. Ако през цялото време правиш едно и също, на него ще му стане скучно и е възможно ерекцията му да замине. Сменяйте позите, местата и техниката, която използваш.

 

Не се напрягай – има момичета, които се притесняват по време на френска любов и това им личи отдалеч. На някои момчета това притеснение може да им харесва, но на повечето им действа отблъскващо. Трябва да се опиташ да се отпуснеш напълно и да не се тревожиш дали ще се справиш добре, защото колкото повече се притесняваш, толкова по-малък е шансът да му доставиш незабравимо удоволствие.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...