.

На какво мъжете обръщат най-голямо внимание в женското тяло

На какво мъжете обръщат най-голямо внимание в женското тяло
Снимка: Freedigitalphotos.net

Всеки мъж иска да има красиво гадже. Много хора смятат, че мъжете сами си поставят оценка, спрямо красотата на жената до тях. Красотата е много важна за всеки мъж и те изключително много държат на нея. Когато той си избира приятелка, на първо място е за него е да е красива. След това ако му допадне и като характер, значи има какво да прави с нея. На какво най-много обръщат внимание мъжете в женската красота?

 

Лице. Малко са мъжете, които няма да обърнат внимание на лицето на една жена. Те са склонни дори да приемат други нейни недостатъци, стига да има красиво лице. Мъжете оценяват пропорцията на жените и затова най-харесвани са дамите с големи очи, плътни устни и чело с подходящи размери. Ако пропорциите са нарушени, мъжете осъзнават това и признават, че не харесват такива жени.

 

Устни. Те са изключително важни, защото са много сексуални. Мъжете обожават дами с плътни устни. Можеш да подчертаваш устните си с червила, за да изпъкват. Това определено се харесва на мъжете. Те определено си падат по извивката на Купидон и колкото по-силно изразена е тя, толкова по-харесвана е една жена.

 

 

Очи. Вероятно най-секси са очите в едно лице. Мъжете харесват жени с големи очи, защото те са белег за високи нива на естроген или иначе казано – жените с големи очи са по-плодовити. Относно цветът на очите мненията са разнообразни – някои харесват дами с тъмни очи, други със светли.

 

Талия. Друг белег на женственост – това е талията. Мъжете обожават жени с тънки талии. Дори да нямаш перфектни пропорции, подчертавай талията си с дрехи и аксесоари, за да привлечеш вниманието към нея. Тя също е белег на плодородие и мъжете подсъзнателно избират жени с по-тънки талии.

 

Бюст. Няма как да не го споменем, защото мъжете наистина се интересуват от женските гърди. Всеки мъж ще признае, че харесва големи гърди и иска гадже с такива. Разбира се, тук отново споменаваме пропорцията, която играе важна роля за всеки мъж. Силният пол харесва балансирани тела, това означава, че огромните гърди не винаги са чудесна идея.

 

Дупе. То е на последно място, но не и по важност. Мъжете могат да прекарат часове наред в гледане на женски дупета. Всъщност те го правят, особено когато вървят по улицата и срещат красиви жени. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
alex_weed
преди 8 години
4
7
!
Отговори
аз обичам малки гърди.....черната овца
ДОТА
преди 8 години
1
15
!
Отговори
Те са склонни дори да приемат други нейни недостатъци, стига да има красиво лице.===========================но за ваше съжаление в тези недостатъци не влиза кухата кратуна, скъпи дами
Страница 1 от 1