.

Митовете, свързани със секса [част втора]

Митовете, свързани със секса [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Хората вярват във всякакви градски легенди и митове, свързани със секса. Тийнейджърите са най-податливи да повярват в неверни твърдения, защото нямат опит. Ще те запознаем с тях.

 

Ако правиш секс на първа среща, значи нямаш морал. Това твърдение не е изцяло вярно. Разбира се, че не е хубаво да правиш секс с човек, когото не познаваш толкова добре, тъй като не знаеш дали човекът притежава добро сексуално здраве. Но ако чувстваш, че го искаш, имаш цялата свобода да го направиш. Не живей според хорското мнение, прави това, което усещаш, че е правилно за теб.

 

Порното олицетворява секса в живота. Това е най-голямата измислица. Да, не е лошо да гледаш порно, то ще те научи на някои трикове и ще ти покаже как се правят основните неща в секса, но е абсурдно да си мислиш, че всичко, което се случва във филмите за възрастни ще се случи и в твоето легло. Там има сценарий и порно звездите все пак са актьори.

 

 

Жените не мастурбират и не гледат порно. Измислица. Мъжете и жените имат еднакви сексуални потребности. Разликата е, че жените не признават, че го правят, докато мъжете нямат нищо против да го споделят гласно.

 

Мъжете са тези, които винаги трябва да поемат инициативата в секса. Да, те са двигателите във взаимоотношенията, но понякога и силният пол има нужда да бъде ухажван. Това възбужда мъжете доста и със сигурност ще донесе свежест в една връзка.

 

Оралният секс е блян за жените. Тъжно, но много жени се срамуват да си поискат орален секс от партньора, а са свикнали да го даряват с такава. За мъжете също е приятно да доставят орално удоволствие на жените, така че ако той не се сеща сам да го направи – поискай си. Въпреки че, ако наистина те харесва, няма да чака да го подканваш.

 

Ако жената не свърши, значи не е задоволена. Това е доста спорно. Мъжете свършват много по-бързо от жените. Нежният пол се нуждае от повече любовна игра, за да свърши, но ако не успее, това не означава, че не е имало удоволствие.

 

Размерът винаги има значение. Вярно е, че на жените им харесват по-надарените партньори, но това не означава, че си избират половинка по тази характеристика.

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...