.

Как да разбереш дали сексът с теб ѝ харесва

Как да разбереш дали сексът с теб ѝ харесва
Снимка: freedigitalphotos.net

Жените се възбуждат от различни ласки в леглото. Едни държат на нежност и харесват по-бавния секс, а други  го предпочитат по-грубо и страстно. По време на секс жените ти дават различни знаци какво им харесва чрез жестове или думи. Следните съвети ще ти помогнат да ги разчетеш и да разбереш дали и харесва секса с теб, или не.

 

Следи какво ти казва. Леките насоки по време на половия акт дали да действаш по-бавно, или по-бързо са само част от това, в което трябва да се вслушваш. Всяка жена има слабо място, опитай се да го нацелиш. Но не се притеснявай да я попиташ какво и харесва. По-добре разговаряйте, тя ще те насочи. Така и двамата ще бъдете доволни. Всяко момче изпитва задоволство, когато е успяло да даде такова на партньорката си, нали?

 

 

Звуците, които издава също са фактор. Стенанията ще ти подскажат какво най-много и харесва. Но ако не издава такива, не си мисли, че не се наслаждава на половия акт. Всяка жена е различна и изразява задоволството си по различен начин – едни изпълват цялата къща със стонове, а други тихо се наслаждават. Ако се опитва да издава звуци като от порно филм, значи не успяваш да я задоволиш и тя иска да те заблуди, че и харесва. Никой в истинския живот не стене като в тези филми, тъй като там всичко е доста преувеличено.

 

Очите. Следейки погледа и можеш да разбереш много, очите на жените са доста изразителни. Ако тя премята очи, значи и харесва, ако гледа безизразно, това е знак, че нещо не се получава.

 

Движенията на тялото. Жените понякога губят контрол в леглото и започват да стават неудържими. Особено ако нейните движения са по-агресивни от твоите, това е сигурен знак, че успяваш да и доставиш огромно удоволствие.

 

Дишането. Когато тя е доволна, дишането и става по-учестено и започва да се задъхва.

 

Следи какво прави тя. Жените обичат да дават това, което искат да получават. Ако те хапе, прегръща или целува, върни и жеста.

 

Тя е доста скована. Това е най-сигурната индикация, че между вас не се получава. Никоя жена, която изпитва наслада не стои спокойна. Дори да е по-уравновесена по природа, все ще има нещо приповдигнато в поведението ѝ, което да издава, че и харесва.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
jghgh
преди 8 години
3
7
!
Отговори
статията може да се обобщи в една точка -1. иска още и още.това е.
Страница 1 от 1