.

Как да се насладиш на оралния секс

Как да се насладиш на оралния секс
Снимка: freedigitalphotos.net

Някои жени избягват оралния секс поради множество причини. Защото са неопитни и ги е страх, че няма да успеят да доставят удоволствие на партньора си и затова избягват да си искат. Други пък са прекалено консервативни и не им е приятно да слагат в устата си мъжките гениталии. Съветваме те да опиташ, оралният секс е прекрасен. Ето няколко съвета как да му се насладиш.

 

Говори на тази тема с партньора си. Много двойки смятат, че по време на секс е най-неподходящия момент за сериозни разговори. Да, но това ще бъде полезен разговор. Единственото, което трябва да му кажеш е как ти харесва да те дарява с орални ласки, напътствай го. Така ще се опознаете по-добре със сигурност сексът ще стане много по-приятно изживяване и за двама ви, тъй като удоволствието трябва да бъде взаимно. Не се срамувай да говориш.

 

 

Жестовете помагат. Дори без да говорите, когато партньорът ти те обсипва с ласки и ти стискаш гърба му, косата му, ръцете му и т.н., той най-вероятно ще си помисли, че е на прав път и ти харесва. Но ако не е така, не се преструвай. Единственото, което ще постигнеш по този начин е да го заблудиш и той да те докова отново по същия начин следващия път. В това няма смисъл, така нито ти се наслаждаваш, нито той разбира какво ти харесва.

 

Оралният секс е добра загрявка. Ако не успееш да стигнеш до оргазъм докато партньорът ти стимулира клитора ти с език, не се притеснявай. Това обещава следващият рунд да бъде още по-запомнящ се и изпълнен с удоволствие.

 

Застанете на 69. Ако продължаваш да се чувстваш неудобно, предложи му да пробвате позата 69. Трябва да ти е ясно обаче, че в тази поза ще ти е доста трудно да даваш инструкции, тъй като устата ти ще бъде заета да доставя удоволствие на партньора ти. Също така не забравяй за неговата наслада. Много жени по време на тази поза от полученото удоволствие забравят, че и те трябва да връщат жеста на гаджетата си.

 

Партньорът ти иска да стигнеш до оргазъм. Ако партньорът ти не го интересува това, зарежи го. Удоволствието в секса трябва да е взаимно. Не се притеснявай ако отнема прекалено време, за да се възбудиш достатъчно, че да стигнеш до оргазъм, при жените се изисква повече време. Ако той те харесва наистина, доста ще се потруди, за да те подмокри достатъчно, но пък си струва. След това му върни жеста, разбира се.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...