.

Мъжките професии, които привличат жените

Мъжките професии, които привличат жените
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяка жена си пада по различен тип мъже. Съществуват и такива жени, които имат фетиш да си легнат с представителите на някои професии – както жените от американските сериали, на които мокрите им сънища се състоят в това как правят секс с водопроводчици. Виж кои мъжки професии са най-впечатляващи според жените.

 

Инженер. Няма нищо по-секси от креативнен мъж, който чертае и прави дизайн на жилища. Най-вероятно са толкова креативни и в секса. Той винаги ще е в състояние да оправи таблета, лаптопа или смартфона ти. Да не говорим, че заплатата, която взима изобщо не е за подценяване.

 

Архитект. Какво прави архитектите толкова секси? Те са перфектни математици, не само лошите момчета са харесвани от жените. Може и той да е лошо момче, но прикрито зад маската на стилния, елегантен и креативен архитект. Те винаги са погълнати от това, което правят, а ако реши да изпадне в интимни закачки с теб, сигурно ще ти обърне голямо внимание и ще приложи някои техники от математиката в леглото.

 

 

Доктор (особено гинеколог). Те са секси, защото лекуват хората и са научени в университета да имат подход към хората/пациентите си. Няма да споменаваме колко богати са те (парите понякога са мерило за жените дали един мъж е секси, без значение на каква възраст е, да се надяваме ти да не си от тях). Не случайно половината порно филми са базирани на игра на чичо доктор и пациентка или медицинска сестра и пациент. Доста жени си падат по гинеколога си. Физическият контакт, който той осъществява с теб те побърква, нали? Понякога и на него му харесва, въпреки че да възбудиш гинеколог е малко трудна задача, тъй като през ръцете му минават хиляди жени и той е свикнал да си върши работата механично. Все пак ако решиш да се омъжиш за лекар, имай предвид , че те са доста заети хора и 60-70% от времето си прекарват в болницата.

 

Актьор. Актьорите присъстват в мокрите сънища на почти всички тийнейджърки. Те обикновено са лоши момчета. Съветваме те обаче да се стараеш да не завързваш сериозни отношения с актьори, тъй като повечето са доста несериозни и склонни към изневяра. Те водят изключително разточителен и разкрепостен начин на живот, имат доста партньорки/фенки, на които трудно устояват.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
LoadRunner
преди 8 години
2
29
!
Отговори
боже господи, вие знаете ли колко пари взима един инженер и какви отговорности носи за съответното, искам малко да се осъзнаете и почнете да проучвате обстановката понеже някои неща са толкова неадекватни че няма на къде, да не говорим за архитектите които чертаят денонощно за жълти стотинки и то ако има работа. Около мен е пълно с инженери и архитекти, аз лично богат инженер не познавам. По- скоро съм склонен да вярвам че жените си падат по илюзии.
Страница 1 от 1