.

Как да свалиш срамежливо момче

Как да свалиш срамежливо момче
Снимка: iStock

От известно време си падаш по едно момче и искаш нещата между вас да се получат. Проблемът е, че той е доста срамежлив. В същото време ти не искаш да правиш първата крачка, а предпочиташ той да те заговори. Има два начина да разбереш дали и той те харесва. Единият е да го изчакаш да те заговори, а другият и по-сигурният начин е да вземеш нещата в свои ръце.

 

За да го предразположиш максимално, трябва да си спокойна и да излъчваш увереност. Езикът на тялото ти също е от значение. Не бива да кръстосваш ръцете си или да обръщаш главата си настрани, защото той може да си помисли, че не ти е приятно да си говорите.

 

 

Облеклото ти също е от значение. Дрехите, с които си, трябва да ти седят добре е да подчертават красотата ти, без да изглеждаш вулгарно.

 

За да върви разговорът между вас, трябва да намериш общи теми на разговор. Ако няма откъде да разбереш какви са интересите му и да говорите за тях, опитай се да целиш на сляпо. Когато забележиш, че той има какво да каже по дадена тема и се вълнува, най-вероятно си уцелила тема, която му е интересна.

 

Специалистите са установили, че няма мъж, който да може да устои на въздействащия аромат на жасмин, горски плодове или роза.

 

Другото ти силно оръжие е твоята усмивка. Не я сваляй от лицето си и се опитай да изглеждаш максимално ведро. Повечето представители на силния пол харесват усмихнати и лъчезарни дами.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...