.

Цветът на червилото ѝ на първа среща разкрива какво иска от теб

Цветът на червилото ѝ на първа среща разкрива какво иска от теб
Снимка: iStock

На всяко момиче му се е случвало да отива на първа среща и да се притеснява за външния си вид. Всяка девойка залага на различна визия - някои предпочитат да са по-семпли, други си слагат няколко внушителни накита, а трети провокират с екстравагантен външен вид. Понякога обаче дрехите и аксесоарите не играят толкова важна роля, колкото червилото.

 

Разбери какво говори изборът на червило за първа среща за теб:

 

Ярко розово – обикновено с такова червило са девойките, които са предизвикателни и в същото време някак непорочни. Обикновено на първа среща те изпращат смесени сигнали на момчето, с което са излезли. В неговите очи ти си смесица от фатална жена и невинно момиче.

 

 

Прасковено – момичетата, които обичат да играят, без да прекаляват, харесват този цвят. На тях им доставя удоволствие да флиртуват, но се страхуват от сериозното обвързване.

 

Червено – този цвят обикновено се избира от страстни и невъздържани девойки, които искат да предизвикат момчето да направи първата крачка.7

 

Бургундско червено – жените, които са сигурни в себе си и имат самочувствие, обичат да носят този цвят. По този начин те изразяват своята увереност и спокойствие. А мъжете харесват жени, които знаят какво искат от живота и са здраво стъпили на Земята.

 

Безцветен гланц за устни – представителките на нежния пол, които предпочитат да са максимално естествени, не се притесняват да бъдат такива, каквито са.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...