.

Отговорите на често задавани въпроси, свързани със секса [част втора]

Отговорите на често задавани въпроси, свързани със секса [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Като цяло тийнейджърите, които не са правили секс имат доста въпроси по тази тема, но ги е срам да попитат. Ти също? Това не трябва да е така, тъй като е хубаво да имаш обща култура и да знаеш как да действаш занапред. Дори тези, които не са девствени не знаят всичко и продължават да задават въпроси. Ето отговори на много често задавани въпроси, дано откриеш своя сред тях.

 

Защо не се възбуждаш? Липсата на сексуално желание у наскоро скъсалите с девствеността момичета е доста често явление. Преди да започнат да усещат удоволствието в секса, минава известно време. Причина може да бъде недостатъчно дълга любовна игра, в резултат на което те не са достатъчно мокри и при проникването най-вероятно са или безчувствени, или изпитват лека болка. Затова нека партньорите на тези момичета да се постараят да им дадат възможно най-много ласки, за да могат да ги предразположат и да изпитат удоволствието, което трябва. Все пак сексът е за взаимна наслада.

 

 

Как да продължите заедно, след като единия е изневерил? Първото условие е изневерилият партньор да преустанови всякакви отношения с този, с когото е заменил половинката си, и да е твърдо убеден, че желае да продължи отношенията с постоянния си партньор, а изневярата е била просто моментно желание. Освен това този, който е бил неверен, е редно да бъде искрен с постоянната си половинка за това, което се е случило и най-вече да сподели напълно честно какво чувства. Най-същественото в такива моменти е болката да не бъде премълчавана и потискана, двойката да си каже всичко, за да няма премълчани неща и връзката евентуално да продължи да съществува. Плачи, кажи колко е обидно и т.н. и реши дали да простиш. Не се опитвай да играеш игрички и ако прощаваш, прости, без да натякваш след това. Факт е, че не се ли даде израз на натрупаните яд и болка, е много вероятно те да прераснат в непрекъснати поводи за натяквания, обвинения и кавги в двойката. Разтоварването на емоционалното бреме помага на наранения партньор да продължи напред. Без значение дали заедно с провинилия се, или не.

 

Как да внесеш разнообразие в леглото? За да не ви доскучае в леглото, е добре да правите от време на време малки промени. Например, ако досега не си опитвала, поеми инициативата и предложи на половинката си секс, но помисли как да го направиш по интригуващ начин. Или разнообразете обичайните пози с някоя, която още не сте изпробвали. Друг вариант е да изненадаш партньора си с дълга страстна целувка изневиделица.

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...