.

Какво да правиш, ако искаш да промениш любимия си

Какво да правиш, ако искаш да промениш любимия си
Снимка: freedigitalphotos.net

Доста често, когато момичетата си имат гадже впоследствие се опитват да го променят. Първоначално всичко им харесва, защото са влюбени, но после виждат недостатъците, които им се искат да премахнат. Опитваш се да го накараш да стане отговорен човек, да ти обръща повече внимание и т.н. За съжаление, често именно онези неща, които са те привлекли в партньора, когато сте се запознали, са онези, които стават повод по-късно за недоволство. Но истината е, че не просто не е честно да променяш човека, когото си избрала, но и най-вероятно няма да успееш, освен ако не го поиска той, тъй като е прекалено влюбен в теб. Всъщност ето какво е правилно да направиш.

 

Ако искаш той да бъде по-романтичен и да ти обръща повече внимание. Някои мъже знаят как да привличат вниманието на жените, да им правят комплименти и да ги очарова, докато други трудно показват симпатиите си. Ако половинката ти е от този тип, трябва да знаеш, че липсата на романтични прояви съвсем не означава, че не те харесва достатъчно. Въпреки че трябва да ти го е показал, за да знаеш, ако достатъчно държи на теб. Но в никакъв случай не искай постоянно да ти се доказва. Опитай се да помислиш, той може би показва любовта си по различен начин. Добре е да се научиш да забелязваш и да оценяваш неговите жестове, вместо да се сърдиш, че не ти подарява всеки ден цветя. Помисли и ти за това как половинката ти би искала ти да демонстрирате обичта си към него. Когато искаш, трябва и да даваш. Поговорете какво очаквате един от друг, за да сте на ясно какво правите.

 

 

Искаш връзката ви да бъде по-динамична. Жените много обичат да бъдат изненадвни, да им се обръща внимание и постоянно да им бъде доказвано, че са единствени и обичани. Както вече стана ясно, не винаги мъжете са способни да им дадат това внимание. Те по принцип са доста отнесени и не са толкова сантиментални. Затова ако гаджето ти не е авантюристична натура, не е много възможно да получиш това, на което се надяваш. Плюс това с годините, връзката започва да улегва и става по-еднообразна. Разбира се, това пак зависи от хората, но практиката показва повече това.

 

Недей никога да получаваш тези жестове, молейки за тях. Най-истинско е, когато всичко идва от само себе си. А що се отнася до авантюристичните преживявания - за половинката ти критерий за истинско приключение може да бъде всичко. Тук въпросът е да умеете да се напасвате и да имате общи интереси.  Ако толкова страдаш, че той не споделя интересите ти, измисли нещо ти, с което да го изненадаш. Със сигурност ще прекарате страхотни моменти, нали целта е да сте заедно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...