.

Малките недоразумения в една връзка

Малките недоразумения в една връзка
Снимка: freedigitalphotos.net

Заедно сте и се харесвате. Винаги обаче има нещо, което дразни другия и някакви недоразумения, които се случват и провалят настроението ви. Ето някои от тях. 

 

Той има момичета приятелки. Винаги има едно момиче, което е негова приятелка, двамата прекарват доста време заедно. Тя е симпатична, мила, на практика му е като сестра. Знае всичко за него. Проблемът е там, че когото двамата излизат, не може да не ревнуваш поне мъничко от нея, това се случва дори на подсъзнателно ниво при мисълта, че гаджето ти е с друго момиче и са сами. Почти сигурно е, че грешиш. Защото той е имал достатъчно много време да я забележи и да усети, ако приятелството им се превръща в нещо повече. А между тях за цялото това време не се е случило нищо и са си останали просто приятел ли. А той е избрал теб. Не ревнувай излишно. Ревността е за хора, които нямат самочувствие и се чувстват несигурни в себе си. Плюс това ти също имаш приятели момчета, които ти пишат и излизаш с тях, нали?

 

 

Понякога се разминавате. Тъкмо приключи натовареният период, в който не успявахте да се виждате почти. С нетърпение чакаше моментът, който да прекараш с приятеля си в парка, но за съжаление, той има някаква друга задача – ще играе/гледа футбол, на работа/училище/университет е. Да, този момент е изключително неприятен, още повече, когато толкова ти липсва и не се виждате напоследък толкова често, но спокойно. Пробвай да разбереш, че днес не може и не го приемай така все едно той няма време за теб и желание да се виждате. Оставете го за следващия ден, може пък той да те изненада с нещо. Една връзка понякога има нужда от компромиси. Също така момчетата е възхищават и ценят момичетата, които ги разбират.

 

Опитваш се да го следиш. Както вече споменахме ревността не води доникъде и е за хора, които не си вярват. А да тръгнеш да го следиш, това е обидно за теб. Сигурно поне веднъж си се изкушила да провериш съобщенията му. Но недей, защото това действие ще се обърне срещу теб. Всеки иска да има лично пространство, ти също, нали? Затова трябва взаимно да уважавате тези потребности.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...