.

Какви са любовните ти умения според зодията [част втора]

Какви са любовните ти умения според зодията [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяка зодия си има различен темперамент. Виж какви умения като любовници притежават представителите на различните астрални знаци.

 

Дева. Интимният живот не е от най-силните страни на тази зодия. Повечето ѝ представители правят секс, защото така трябва и защото така се създават деца. Девата обаче е безкрайно романтична в отношенията със своя партньор и е готова на всичко за него/нея. Раздава се, но само в рамките на разумното. И в секса за представителите на този зодиакален знак е важно да се грижат за партньора си и да му доставят удоволствие. Недостатък. Когато сексът излезе от границите, които тя си е поставила като разумни, Девата е способна да блокира от неудобство и да развали акта във върхов момент.

 

Везни. Везните са типичен класически любовник. Те обичат простичките неща, нормалните пози и класическата любов. Което не означава, че са скучни. Напротив – идеално се допълват с човека до себе си, и успяват да му дадат необходимото, а и сами да се насладят на акта. Недостатъкът им е, че в повечето случаи се страхуват от бурните ласки и неочаквани експерименти.

 

Скорпион. Със Скорпион е невъзможно да се спи спокойно. Той е неуморен и е в състояние да опитва най-различни неща в леглото, някои дори прекалено безсрамни. Освен това е доста издръжлив, така че удоволствието със сигурност ще продължи много дълго. Минусът на магнетичният Скорпион е, че лесно вкарва своята плячка в леглото. Лошото е, че гледа на партньора именно като на плячка. Понякога само за една вечер.

 

 

Стрелец. Той обича секса. Но не секса по принцип, а разнообразния секс. Това включва и секс на нестандартни места, не само различни пози. Повечето стрелци освен всичко друго, са и доста привлекателни на външен вид, което ги прави доста възбуждащи за отсрещния пол. А свободолюбието им е силно вълнуващо. Проблемът им е, че в стремежа си да задоволят човека до себе си, понякога забравят себе си. И остават незадоволени. Но пък щастието на партньора ги топли достатъчно.

 

Козирог. Това е може би най-малко романтичната зодия от всички. Козирозите са прагматици. Когато решат да правят секс, те ще обмислят много добре дали си заслужава и какво ще получат в материално отношение. В леглото са привърженици на класическите пози и рутината. Малкият им недостатък е, че понякога сексът е толкова продължителен, че партньорът им се уморява и се губи първоначалната идея на начинанието.

 

Водолей. Те също не са перфектни любовници. Обаче компенсират това с огромната си освободеност в леглото. Може да не са идейни, но пък са готови на всякакви нови неща. Освен това са пълни с енергия, така че няма да реагират с нежелание или липса на интерес. Проблемът на Водолея е да не попадне на скучен партньор. Ако няма кой да го провокира с интересни идеи, сексът с него би бил доста скучен и еднообразен.

 

Риби. Рибите са много романтични. Понякога дори прекаляват в старанието си. Когато се озоват в леглото с партньора и си, еротичният им заряд сякаш се изпарява и те стават скучни. Лошото е, че не обичат да изневеряват на любимите си пози освен това издържат дълго което прави акта досаден. Недостатък. Представителите на този знак са малко мързеливи и обикновено чакат       едва ли не покана за секс. Но пък с малко ласкави думи лесно ще бъдат спечелени. Номерът е да им се даде първоначалния тласък.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
ДОТА
преди 8 години
1
4
!
Отговори
Риби. Когато се озоват в леглото с партньора и си, еротичният им заряд сякаш се изпарява и те стават скучни. Лошото е, че не обичат да изневеряват на любимите си пози освен това издържат дълго което прави акта досаден. Недостатък. Представителите на този знак са малко мързеливи и обикновено чакат едва ли не покана за секс. ==============================Щом мързела е недостатък, това предното хубавите части ли трябваше да бъдат ?
Страница 1 от 1