.

Няколко стъпки към сдобряването [част първа]

Няколко стъпки към сдобряването [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

На всички двойки им се е случвало поне веднъж да се скарат или да възникне дребен спор помежду им. Разбира се, всичко отшумява, но тогава възниква въпросът как да се сдобрите. Най-безотказна работа върши сексът. Начинът, по който двамата слагате край на разправиите, говори много за здравината и перспективата на връзката ви. Ето няколко стъпки, които най-бързо водят до заравянето на томахавките.

 

Не си лягайте сърдити. Независимо колко сериозно е било пререканието между вас, на всяка цена трябва да го разредите, преди да си легнете. Това, разбира се, не значи на момента да забравите абсолютно всичко и непременно да прекарате нощта в любовни ласки, но все пак е важно да се поуспокоите и да изчислите съзнанието си от лошите чувства, преди да сте заспали. Не забравяй, че утрото е по-мъдро от вечерта и тогава ще ви бъде много по-лесно да решите проблема. Пожелайте си лека нощ и бъдете искрени. Ако си напълно убедителен/а, скандалът ще е напълно забравен на сутринта. Трябва да знаеш как да му/ѝ извадиш душата с памук.

 

 

Разчупете леда с нежност. Скандалът току-що е приключил и на двамата ви се иска окончателно да сложите край на всичко, но не знаете как или егото и на двама ви не го позволява. Оставете настрана излишната гордост. Не забравяйте, че срещу вас стои не някакъв враг, а човекът, когото обичате. Не се притеснявай пръв/първа да разчупиш леда със страстна целувка или нежна прегръдка. Със сигурност този жест ще бъде високо оценен от него/нея и скандалът съвсем скоро ще бъде забравен. Също така е хубаво да се извиниш, защото несъмнено и ти имаш вина за спора. Когато възниква спор между двама в много случаи истината е по средата. Замисли се дали и във вашия не е така. Много е хубаво, когато умееш да се извиняваш и когато наистина съзнаваш вината си.

 

Приеми извинението на партньора. Както вече казахме, излишната гордост няма място в подобни ситуации. Оцени факта, че той/тя подава пръв/първа ръка за помирение. Ако откажеш, може и да не ти се удаде втора възможност. Пък това малко или много говори и за твоето отношение към нещата.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...