.

Нещата, които всяко момиче иска да чуе по време на секс

Нещата, които всяко момиче иска да чуе по време на секс
Снимка: iStock

По време на секс всичко е важно – думите, действията, атмосферата, бельото ... Момчета, сигурно вече сте забелязали, че дамите обичат с ушите, т.е те харесват да чуват мили неща за себе си и обожават, когато получават комплименти от любимия човек.

 

Правилно подбраните думи могат да накарат всяка представителка на нежния пол да се чувства добре по време на секс и да се възбуди допълнително.

 

Виж кои са нещата, които всяка жена иска да чуе в леглото:

 

“Ти си страшно секси” - всеки човек не харесва нещо в себе си, но жените са склонни да превръщат своите незабележими недостатъци в огромни комплекси. Малко са жените, които се чувстват добре в кожата си и се харесват на 100%, когато са без дрехи. Затова всяка жена обича да чува от любимия си, че е адски секси, особено по бельо.

 

„Ти си най-добрата“ - на нея ѝ е ясно, че не ти е първата, така че не се притеснявай да ѝ кажеш, че е страхотна в леглото и е най-добрата. Всеки човек обича да бъде най-най, без значение в каква сфера.

 

 

„Обожавам устните ти“ - по принцип жените обичат да се целуват повече от мъжете и съответно им харесва да получават комплименти за своите устни.

 

“Имаш страхотна кожа” - този комплимент определено ще накара приятелката ти да се чувства по-желана и секси, а съответно и по-възбудена. Жените обожават да бъдат докосвани, галени ... не я лишавай от това удоволствие.

 

„Ухаеш невероятно“ - всяка жена се чувства добре, когато мъжът забележи парфюма ѝ и ѝ направи комплимент за него.

 

„Изглеждаш страхотно така облечена“ - жените правят всичко възможно, за да се харесат на своите половинки, особено в леглото. Те са склонни да обикалят магазините часове наред, търсейки ново секси бельо, обувки на висок ток, секси нощничка, силиконови чорапи и т.н. Когато оцениш нейните усилия и ѝ направиш комплимент за новите придобивки, тя ще се чувства уверена и определено ще се раздава по време на секс.

 

„Това беше божествено!“ - не е нужно да си говорите излишни неща по време на секс, но е добре от време на време да ѝ казваш по някоя окуражителна дума. Това ще я накара да се чувства добре и да прави нещата с още по-голямо желание и старание, което ще ти донесе допълнителна доза удоволствие. Гарантираме!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...