.

Истини за секса

Истини за секса
Снимка: freedigitalphotos.net

Има много тийнейджъри, които не са запознати изцяло със секса. И тъй като ги е срам да зададат въпросите си на някой по-възрастен с опит, търсят отговори в интернет пространството. Там обаче не винаги информацията е достоверна. Ето истината и отговор на някои въпроси.

 

Вярно ли е, че: момичето не може да забременее, ако: прави секс в изправено положение, го прави за първи път, актът е по време на цикъл. Всъщност можеш да забременееш точно толкова успешно, докато си права, колкото и в която и да е друга поза. Първият път също не те лишава от естествените последствия от секса без презерватив (за съжаление доста момичета се заблуждават по този въпрос). Можеш евентуално да се отървеш от шанса да забременееш, ако го правиш по време на цикъл, но не и ако овулацията се задава в следващите няколко дни. За всеки случай винаги използвай презерватив.

 

 

Ако мастурбираш прекалено много, има опасност: да ослепееш, да се окосмиш прекомерено, да не пораснеш никога. Тези твърдения са абсурдни. Да мастурбираш не причинява нищо лошо, а всъщност помага доста на сексуалния ти живот. Покажи/кажи на половинката ти какво ти харесва най-много (именно чрез мастурбиране ще можеш да разбереш това) и по този начин ще се водиш щастлив полов живот.

 

Всички мъже мастурбират, а жените –никога. НЕ е вярно. Няма съмнение, че мъжете го правят, но доста голям процент от жените също, при това много редовно. Може би преди се е смятало, че това е нещо грозно и е присъщо само на платените момичета, но вече живеем във времена, в които жените доста умело комуникират с пръстите си. Всъщност истината е, че и двата пола мастурбират по равно. Това е много нормално и редно да се прави, тъй като така опознаваш тялото си. Ако те е срам, промени начина си на мислене, защото губиш, няма нищо срамно в това.

 

Презервативите те предпазват от всички венерически болести. НЕ е вярно. Те си вършат работата – предпазват те от забременяване, но все пак не са магьосници. Могат да се спукат, да се разкъсат и трябва само малко инфектиран секрет или семенна течност да проникнат през него. Ако заразата попадне в теб, не си застрахована от нищо. Единственото, с което презервативът е сигурен, е вирусът СПИН.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
solo-sakatluka
преди 8 години
0
2
!
Отговори
Викнете ДОТА да ви разжкаже са птичките и пичите и пчеличките...
Blockhead
преди 8 години
8
3
!
Отговори
ujas...kak moje da publikuvate takiva cini4ni statii
Страница 1 от 1