.

Какво трябва да знаеш за мъжете [част първа]

Какво трябва да знаеш за мъжете [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Почти всяка жена поне веднъж в живота си среща затруднение в общуването с противоположния пол. Най-вероятно трудността идва от различието на двата пола. Ето някои неща, които трябва да знаеш за мъжете и как да приемаш поведението им.

 

Мъжете и душевното ти състояние. Почти никой мъж не може да го разбере. Тъжната физиономия, депресията и нервите няма да го впечатлят, даже биха го отблъснали. В никакъв случай той няма да промени поведението си заради това. Когато се сърдиш и мълчиш също няма да направи нищо. За да разбере един мъж как се чувстваш и какво мислиш, най-добре му го кажи в прав текст.

 

За колко време се влюбват мъжете. На тях не им е нужно толкова време колкото на жените. Мъжете се влюбват по-бързо и по-често от нежния пол. Те първи казват, че обичат и усърдно вярват, че любовта им може да издържи.  В повечето случаи не те предприемат раздяла.

 

 

Мислят по различен начин. Безсмислено е да се караш с тях или да се опитваш да ги променяш. Мъжете са по-различни, защото не използват по същия начин мозъка си. При тях функционира ту лявото полукълбо (говорния център), ту дясното (мисловния център), докато жените използват и двете полукълба едновременно.

 

Една от фантазиите на мъжете е да правят секс с много жени. Но не си мисли, че не е възможно една жена да се справи с това. Ако е достатъчно умна и изобретателна, тя може да му бъде абсолютно достатъчна. Една жена може да се превърне в: тази, която обича лудориите под завивката, друга, която е любяща и с удоволствие прави масажи, трета, която специално за него се гримира дръзко, четвърта, която го влудява с предизвикателното бельо и  т.н.

 

Обичат да се обзалагат. Особено когато става дума за жена. Доста често жените биват наранявани, когато някой мъж се хване на бас за нея. Мъжете са такива. Те са програмирани да ловуват и да успяват. А когато са в съперничество с някого, нивото на тестостерона рязко се покачва. Това го окуражава да поема рискове.

 

Хвалят ли се мъжете? Зависи за какво става въпрос. Тези, които приемат жената до себе си сериозно, не разправят много колко е съблазнителна тя, тъй като ги е страх, че някой ще поиска да се увери лично в това. Тези пък, които не са влюбени не се свенят да говорят коя са имали.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...