.

Нещата, които трябва да избягваш по време на любовната игра [за момчета]

Нещата, които трябва да избягваш по време на любовната игра [за момчета]
Снимка: iStock

Любовната игра е изключително важна, но повечето мъже предпочитат да я претупат. Дамите обаче държат на нея, защото те имат нужда от повече време, за да се възбудят максимално и подготвят за акта.

 

Момчета, вижте как не бива да се държите по време на любовната игра:

 

Не игнорирай гърдите ѝ – това е ерогенна зона на по-голяма част от жените, така че трябва да обърнеш специално внимание на бюста ѝ.

 

Не игнорирай бельото ѝ – ако забележиш, че гаджето ти е с ново бельо, веднага ѝ направи комплимент. Тя ще се почувства поласкана, че си забелязал.

 

Не се дръж така, все едно участваш в любовната игра само заради нея – дори да е така, тя не бива да го разбира. Раздавай се максимално и се старай да не си личи отдалеч, че не ти е особено приятно и предпочиташ директно да правите секс вместо тези глезотии.

 

Не претупвай любовната игра – на нея няма да ѝ стане никак приятно, ако разбере, че се стараеш набързо да претупаш любовната игра. Така че не го прави!

 

 

Не мълчи по време на акта – не трябва да не спираш да говориш, разбира се, но и не бива да мълчиш през цялото време. Хубаво е да казваш по нещо, а и имай предвид, че стоновете действат много възбуждащо на повечето жени.

 

Не гледай странно изражението на лицето ѝ – нормално е тя да прави някакви гримаси, докато ѝ доставяш удоволствие, така че не я зяпай, за да не я притесниш.

 

Не се дръж прекалено агресивно – поне се опитай в началото да си по-мил, за да не я уплашиш. След време, когато се опознаете, може да ѝ покажеш какво ти харесва в секса, без да се притесняваш от нейната реакция.

 

Не я оставяй всеки път тя да се съблича – много по-секси и възбуждащо е, когато някой друг ти свали дрехите. Така че го прави от време на време.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...