.

Плодове афродизиаци

Плодове афродизиаци
Снимка: freedigitalphotos.net

Плодовете са едни от най-големите афродизиаци. Възползвай се от тях, за да стимулираш половата си система и за по-голямо удоволствие. Ето едни от най-разпространените.

 

Ананас. Смеси кубчета ананас с мед и малко ром или прясно мляко, за да събудиш либидото си. Хапни купичка от тази плодова салата и ще си доставиш сексуална наслада в леглото.

 

Авокадо. Богат на магнезий, който ти дава енергия, ненаситени мастни киселини, които са полезни за сърцето и кръвообращението, и витамин Е, който влияе благоприятно на репродуктивните способности, този плод неслучайно е сред най-мощните афродизиаци.

 

Бадем. Той е и сред основните съставки на арабските сладкиши, които изкушават с вкус и аромат. Бадемът съдържа витамин Е и цинк, които усилват половото влечение при мъжете, а острият и леко горчив мирис действа възбуждащо на жените.

 

Банан. Благодарение на формата си, този плод се приема за символ на креватните удоволствия. Наред с прелъстителния си външен вид, бананът притежава и друг плюс: богат е на Витамин Вб, който стимулира либидото и повишава настроението. Много момичета се подготвят за сексуалния си живот именно с упражнения върху банан.

 

 

Праскова и кайсия. С уникалния си аромат, формата, напомняща някои интимни части на женското тяло, и сочната си сладка вътрешност, тези плодове засилват кръвообращението и сърцето започва да тупти в страстен ритъм.

 

Грозде. Плод, свързан от векове с удоволствието, плодородието и божествените еликсири. Виното, което се прави от него, е всепризнат еротичен стимулант. Силата на гроздето се дължи на витамините от група В и магнезия, които съдържа.

 

Ябълка. Забраненият плод, оръжието на изкушението, грехут няма как да не буди сексуалното желание и да бъде свързан с изпепеляваща страст. Ябълките са богати на витамини, фруктови киселини и захари, които бързо възстановяват силите и либидото.

 

Нар. Той е древен символ на желанието за вечна младост и любов. Обели го внимателно и залей алените сочни зрънца с фруктов ликьор. Ще се получи истинска еротична бомба.

 

Смокиня. Сочен  и сладък плод, с еротична форма, който пробужда чувствеността. Една от най-еротичните сцени в гръцките легенди не случайно представлява гол мъж, който яде смокиня пред тръпнеща от възбуда жена.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...