.

Най-големите страстоубийци в секса

Най-големите страстоубийци в секса
Снимка: iStock

Има много неща, които са в състояние да убият желанието ти за секс. За мъжете това може да е неподдържаната интимна прическа, а за жените липсата на любовна предигра. Но има и още страстоубийствени неща, които могат да те накарат да предпочетеш гледането на телевизия пред правенето на секс. Кои са те?

 

Високо вдигнати чорапогащници – през зимата е разбираемо жените да са добре загащени, но това определено действа зле на мъжкото желание за секс. Ако си от зиморничавите представителки на нежния пол, които през студените зимни месеци носят постоянно чорапогащници, поне се постарай, когато има шанс да бъдеш съблечена от партньора си, той да бъде на талията или малко по-надолу.

 

 

Интимната прическа – някои мъже се кефят на идейни интимни фризури, но истината е, че повечето предпочитат интимната зона да е гладко обръсната. Така че поддържай гениталиите си добре обезкосмени и нека хигиената ти е на високо ниво.

 

Бельото – мъжете си падат по секси дантелено бельо, но губят за секунда желание за секс, когато видят приятелката си обута в гащи тип килоти, дълбоки бикини или бельо, нашарено с анимационни герои. Не е задължително да си по прашки, за да възбудиш гаджето си. Бикините и боксерките също може да бъдат секси, стига да са подходящи модели и цветове.

 

Дъхът – колкото и страстна да е една целувка, тя губи от очарованието си, когато единият от двамата партньори има лош дъх. Затова е препоръчително да миеш зъбите си минумам два пъти дневно и да имаш винаги под ръка дъвки и ментов спрей.

 

Любовните дръжки – мъжете определено обичат да хващат гаджето си за паласките по време на секс, стига обаче излишните мазнини да не са прекалено много. Няма представител на силния пол, който да се възбужда при вида на момиче, обуто в дънки, което буквално се излива от тях. Вместо по фалшив начин да четкаш егото си, като си купуваш малък номер дънки, който не ти е по мярка, по-добре си вземи подходящ номер, който ще ти седи добре и няма да изглеждаш като „претъпкана с ориз чушка”.

 

Лигавенето по време на секс - господата си падат по жени, които използват мръсни думички преди и по време на акта, но не харесват лигави момиченца, които ги наричат с нежни имена. Имай предвид, че ако наречеш гаджето си „мишленце” по време на секс, неговата ерекция ще си отиде мигновено.

 

Окосмяването – вече споменахме интимната прическа, но нека обърнем внимание и на другите части на тялото. Жените определено не харесват космати мъже. Затова, момчета, старайте се да се обезкосмявате редовно в областта на гениталиите, гърдите, гърба и подмишниците.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...