.

Най-често изричаните лъжи от мъжете за техния пенис

Най-често изричаните лъжи от мъжете за техния пенис
Снимка: iStock

Мъжете обичат да говорят за своя пенис. И обичат да говорят доста лъжи, свързани с него. Виж кои са най-често казваните неистини, които представителите на силния пол изричат за своя мъжки полов орган:

 

Всичките ми гаджета винаги са му се възхищавали – факт е, че жените обръщат внимание на пениса на гаджето си, но малцина са тези, които биха се възхищавали на нещо такова. Така че чуеш ли такава фраза от някой мъж, подготви се, че няма да се очароваш от това, което ще видиш.

 

Пенисът ми е наистина огромен – ако един мъж твърди, че е супер надарен, то със сигурност членът му е малко над средния размер. И може да бъдеш съвсем сигурна, че не му е голям, ако го помолиш да го сравни с някакъв предмет и той все не намира подходящ за това. Не се учудвай, ако след като се съблече ти каже нещо от сорта на: „Тук е студено и явно се е свил от студа“. Да бе да!

 

 

Никога не си пипам члена, когато съм навън – голяма част от мъжете несъзнателно посягат към пениса си дали от стрес, дали от скука. Така че не се учудвай, ако ти го каже това, а няколко часа по-късно го видиш как се пипа именно там.

 

Пенисът ми е прониквал само в една жена – мъжете обикновено казват това (което почти никога не е вярно) с идеята да впечатлят жената до себе си и да я накарат да се почувства специална. Това обаче има обратен ефект. Така че, момчета, по-добре не коментирайте с колко момичета сте спали. Това си е ваша работа и не е тема, която трябва да се коментира с гаджето.

 

Просто днес съм преуморен – колкото и да е уморен един мъж, ако има мерак за секс, то ще му стане. Така че се замисли дали нещата помежду ви са наред и дали той не прикрива сексуалната си немощ с фалшива умора.

 

Винаги ми става – това просто няма как да е вярно, защото има най-различни фактори, които могат да нарушат мъжката ерекция. Така че, ако някой път не му стане на гаджето ти, не се чувствай виновна и нежелана, напълно нормално е да има понякога засечки.

 

Не знам колко сантиметра ми е, защото не ми пука – на Земята не съществува тийнейджър, който поне веднъж да не си е премерил дължината на пениса. Като порасне, може да не го прави, но докато е младеж го е направил със сигурност поне веднъж. Така че гаджето ти ориентировъчно знае колко му е голям.

 

Никога не съм му правил снимки – представителите на силния пол определено се възхищават на члена си, така че няма как той да е пропуснал да му направи някоя друга снимка, особено ако е искал да я изпрати на бившето си гадже, за да я възбуди.

 

Пенисът ми е естествено гладък и без косми – има мъже, които сякаш се срамуват да си признаят, че са се обезкосмили специално заради гаджето и си измислят щуротии, на които нито една жена не би повярвала, защото добре може да разпознае кога една кожа е обезкосмена и кога не е. По-добре ѝ кажете истината, тя ще се трогне, че сте положили усилия заради нея.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...