.

Признаците, които показват, че си открил сродната си душа

Признаците, които показват, че си открил сродната си душа
Снимка: iStock

Може би вярваш в любовта от пръв поглед? А може би не? Може би си бил истински влюбен някога? А може би не?

 

Всеки човек открива сродната си душа по различен начин и в различен етап от своя живот. Как да разбереш дали това вече ти се е случило?

 

Връзката ви е силна и интуитивна – на вас не са ви необходими думи, за да се разбирате. Не е нужно да бъдете заедно, за да разберете, че другият има проблем и има нужда от вас. Просто усещате, че нещо не е наред и това чувство не ви оставя на мира, докато не вземете телефона и не се обадите на партньора си. Сродните души често правят еднакви мимики и жестове, дори когато не са заедно. Също така с течение на времето те започват да си приличат все повече и повече и да избират едни и същи дрехи и вещи.

 

 

Усещаш, че може да бъдеш себе си – когато вече си открил сродната си дуща, твоята собствена същност сякаш се освобождава от оковите и спокойно може да бъдеш себе си на 100%. Изведнъж ти идва сила и смелост, не криеш емоциите си и правиш това, което обичаш. Връзката ти е сигурна, чувстваш се добре в кожата си и не се притесняваш, че партньорът ти ще те изостави.

 

Имаш чувството, че познаваш тялото на партньора си – още, когато се запознахте, ти усети, че сякаш това лице вече ти е познато – очите, усмивката, устните, носа ... всичко! Сякаш този човек ти напомня някакви емоции и усещания от миналото. Разговорите вървят с лекота, а когато си мълчите, не се чувствате неловко. Причината за тези усещания е, че твоята душа разпознава у другия човек свой стар приятел. Разумът може да се е заблудил от новата му обвивка, т.е от тялото му, но не и ти. Ако изпитваш силна симпатия на емоционално и/или физическо ниво към някого, най-вероятно си срещнал сродната си душа.

 

Любовта ви не се променя – напълно нормално е да има някакви промени, но глобално погледнато ти забелязваш, че връзката ви е като в самото начало, даже имаш усещането, че с течение на времето любовта ви се засилва, както и привързаността, грижата и нуждата да бъдете заедно. Физическата любов може леко да намалее, но не и останалото. Щастливците, които са открили сродната си душа, изпитват силна тъга, когато се наложи да се разделят с нея, макар и за малко.

 

Постоянно се предизвиквате един друг - хората имат нуждата да намерят сродната си душа, за да изпитат спокойствие, любов, утеха и да започнат да се себеразвиват. Най-лесно е да се израсне с помощта на друг човек, защото пътят не е никак лек. Когато човек намери сродната си душа той сам пожелава да надскочи някои свои ограничения, които си е поставил по една или друга причина.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
rosiqka
преди 7 години
0
0
!
Отговори
Сродна душа за мен е партньора от МЪЖКИ РОД,който те е приел и ти позволява нужното ти ЖЕНСКО АЗ да се чувствува комфортно в компанията му като,че сте в хола,уютно като,че сте в кухнята и приятно интимно като,че сте в спалнята.Общата маса,каса и легло със сигурност са споделени и РОДОВО укрепени.
Страница 1 от 1