.

Простичките неща, които възбуждат мъжете

Простичките неща, които възбуждат мъжете
Снимка: iStock

Мъжете и жените се възбуждат от най-различни неща – секс играчки, секси бельо, спонтанен секс, ласки и т.н. Ако искаш да изненадаш гаджето си с помощта на секс аксесоари, имай предвид, че нещата няма да се получат, ако първо не си стимулирал мозъка си. За да бъде сексът хубав и сполучлив, задължително трябва да превключиш мозъка си на такава вълна. Ако мислите ти са на друго място и правиш всичко просто ей така, то партньорът ти със сигурност ще го усети и няма да си прекара добре въпреки готината и възбуждаща изненада.

 

Представителите на силния пол не са толкова сложно устроени, както дами, т.е мислите на мъжете излизат едно към едно от техните усти и нещата, които ги възбуждат са толкова прости, че жените не могат да повярват. Дамите са склонни да правят доста трудни неща, които им костват усилия, а в крайна сметка резултатът не е такъв, какъвто са искали.

 

Виж кои са нещата, които с лекота възбуждат мъжете:

 

Говоренето по време или преди сексуалния акт – разбира се, не бива да прекаляваш с приказките и темите задължително трябва да са свързани с това, което става или ще става в леглото. Мръсните думи трябва да са премерени, за да не го отблъснеш. Говори тихо и възбуждащо, но не го прави постоянно. Правилните думи ще ти помогнат да изживеете невероятен секс.

 

 

Движението на тялото – представителите на силния пол са известни с това, че възприемат с очите, а не със сетивата, именно заради това обичат да правят секс на светло. Мъжете се възбуждаш невероятно много от движението на тялото дори когато жената не го прави умишлено. Поклащащият се ханш, движението на гърдите, красивите бедра, шията, коремчето и т.н. са в състояние да го накарат да полудее.

 

Ароматът на кожата и косата ти – мъжете не обичат силните миризми, те предпочитат естествения ти аромат. Затова, ако знаеш, че ще правиш секс, по-добре си вземи един душ и не използвай никакви кремове, дезодоранти и парфюми, за да може да се наслади на естествения аромат на кожата и косата ти.

 

Като цяло няма нужда да се престараваш, защото той те обича такава, каквато си. Мъжете се възбуждат от простите неща, така че няма смисъл да усложняваш живота си излишно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...