.

Как да избереш подходящ букет за нея

Как да избереш подходящ букет за нея
Снимка: iStock

Предстои ти да отидеш на празник на твоя приятелка и искаш да я изненадаш с красив букет, но се затрудняваш при избора му. Няма значение дали става въпрос за рожден ден, имен ден, абитуриентски бал, Св. Валентин и т.н., букетът трябва да е подходящ, за да се зарадва момичето.

 

Представителките на нежния пол определено обичат да получават цветя с или без причина. Ако знаеш кое е нейното любимо цвете, ще ти бъде лесно да ѝ подариш незабравим букет.

 

Ако букетът е за младо момиче, то трябва цветята да не са напълно разцъфнали, а ако е за по-зряла жена е препоръчително цветовете да са почти разтворени напълно.

 

 

Ако не познаваш добре жената, на която ще подаряваш букет, обърни внимание на стила ѝ на обличане, цветовете на дрехите и аксесоарите, които използва в ежедневието. Те ще ти помогнат да избереш букет, който ще ѝ хареса.

 

Ако жената предпочита изчистени дрехи с по-семпла кройка, малко аксесоари и лек грим, то тя няма да хареса прекалено пищен букен. За нея са подходящи нежни цветове без много украшения по тях. Ако тя носи обемни бижута и цветни дрехи, с които привлича вниманието на околните, то тя ще хареса голям букет с много цветя, панделки и всякакви украси.

 

Не е без значение по какъв повод ще се подарява букетът. Ако отиваш на среща, най-добре е да заложиш на класическата червена роза. За рожден ден е подходящ букет с ярки цветове и къдрави панделки. Но най-важното е букетът да бъде подарен с много любов и от сърце. Това гарантира, че тя ще го хареса какъвто и да е.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...