.

Кои са най-горещите точки на женското тяло

Кои са най-горещите точки на женското тяло
Снимка: iStock

Най-вероятно си мислиш, че познаваш добре тялото на приятелката си. Женското тяло обаче е необятно, така че със сигурност тепърва ще разкриваш тайни, свързани с него. Нека видим кои са женските ерогенни зони и как са разделени те:

 

Първични – тях жената ги открива в началото на сексуалния си живот, когато започва да опознава своето тяло;

 

Вторични – при тях чувствителността се развива индивидуално и зависи от формиращите се предпочитания на всяка жена;

 

Псевдозони – тяхната чувствителност се развива с течение на времето при секс с определен партньор;

 

Виж няколко части от женското тяло, които се причисляват към някоя от горните категории:

 

Пръстите на краката – по цял ден ходим и използваме краката си и поради тази причина те са изключително натоварени и доста хора не ги смятат за еротична зона. Основен проблем за развитието на тази част от женското тяло е психологическата бариера на повечето жени, че стъпалата им, колкото и добре да са поддържани, не са привлекателни за мъжете. Това обаче не е вярно.

 

 

Ръцете – става въпрос за някои части от тях като например вътрешната част от китката до подмишниците.

 

Зърната – всеки знае, че женските гърди са изключително чувствителни. Почти няма жена, която да не обожава ласките в областта на зърната и ареолите около тях. Някои дами дори могат да достигнат до оргазъм, ако мъжът отдели достатъчно време и внимание на гърдите ѝ. Имай предвид, че до тази част от женското тяло е добре да се стигне, когато жената е възбудена.

 

Страничните части на тялото – тази може да се каже, че е ерогенна на подсъзнателно ниво, защото именно върху страничните части на тялото мъжът поставя ръцете си по време на полов акт, за да придържа своята партньорка. И именно там кожата е една от най-нежните по женското тяло.

 

Клепачите – може и да ти се струва странно, но наистина това място е ерогенна зона за някои жени. Няма нищо по-хубаво от нежни целувки по клепачите. Кожата около очите е изключително чувствителна и големият брой нервни окончания правят тази част от тялото една от най-интимните.

 

Косата – нервните окончания, намиращи се върху скалпа, са точно толкова, колкото и тези на косата. Знаеш ли, че животът на всеки корен на косъм се ръководи от нерв? Може би именно това е причината, докато целуват партньорката си мъжете да я галят по косата или да си играят с нея.

 

Коремът – целувките в тази част на тялото се свързват с плавен преход към орална любов. Това обаче не означава, че трябва да претупаш ласките и да продължиш бързо надолу. Приятелката ти ще полудее, ако се задържиш по-дълго време върху нейния корем.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...