.

Грешките, които мъжете допускат по време на секс

Грешките, които мъжете допускат по време на секс
Снимка: iStock

Почти всеки представител на силния пол е убеден, че познава на 100% женското тяло и сексуалност. И е убеден, че няма как да допусне грешка в леглото. Това обаче не е вярно, защото мъжете черпят информация за секса от интернет и други непроверени източници и съответно може да се изложат.

 

Нека разкрием кои са за 5-те най-често срещани грешки, които мъжете допускат по време на секс:

 

Мъжете и жените усещат едни и същи неща по време на акта – когато мъжът проникне в жената, нейните усещания са много по-различни от неговите. Вагината е едно от най-чувствителните места в женското тяло, където са съсредоточени много нервни окончания. Поради тази причина проникването при някои жени може да бъде неприятно, а понякога дори болезнено.

 

 

Мълчанието е нещо хубаво – да, не е нужно от излишни думи по време на акта, но когато една жена мълчи и не издава дори и звук, то най-вероятно ставащото й е безразлично, а може и болезнено.

 

Знам тя какво иска – доста мъже си мислят, че всички жени искат и харесват едни и същи неща по време на секс. Момчета, това, че предишната ви приятелка е харесвала ласките на определени места и грубият секс, не означава, че настоящата ви се възбужда от същите неща. Жените са много различни една от друга, така че трябва да опознаеш половинката си добре и тогава да твърдиш, че знаеш какво обича по време на секс.

 

Щом е влажна, значи е готова за секс – всъщност степента на овлажнява може да се променя и зависи от много неща – цикъла, приема на лекарства, настроението и т.н. Така че приятелката ти може още да не се е настроила за секс, въпреки че е влажна. За да си сигурен, че е готова, отдели достатъчно време на любовната игра.

 

Знам как е устроена – повечето мъже са напълно сигурни, че знаят как да доставят максимално удоволствие на партньорката си – като стимулират клитора ѝ. Да, ама и доста мъже не са съвсем наясно къде се намира клитора. А и не знаят, че той е доста чувствителен участък и трябва да се внимава с ласките. Също така има жени, които предпочитат симулацията на други части от тялото – гърдите, корема, бедрата и т.н.

 

А как всъщност един мъж може да разбере какво харесва партньорката му? Най-лесно е като я попита :)


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...