.

5 секс мита, свързани с мъжете, които развенчахме

5 секс мита, свързани с мъжете, които развенчахме
Снимка: iStock

Често се случва дамите да си мислят, че мъжете имат определени очаквания към тях по отношение на секса. Това обаче не е вярно. Всъщност тези очаквания са митове, които е време да разбием на пух и прах:

 

Мъжете губят интерес, ако една жена дълго време отлага да си легне с тях – истината е, че ако я харесват достатъчно, това няма да ги откаже, напротив, ще ги мотивира. Също така мъжете се чувстват поласкани, когато една жена иска първо да ги опознае, а след това да прави секс с тях. Когато сексът най-накрая се случи, това е най-хубавата награда за мъжа и той оценява случилото се много повече, отколкото, ако стане на втората или третата среща. А и имай предвид, че мъжете не са никак глупави и могат да видят кога една жена просто ги мотае и кога просто има нужда от време, за да ги допусне близо до себе си.

 

Мъжете очакват да бъдат по-добри и по-подготвени в леглото от жените – представителите на силния пол очакват, че жените са начинаещи в секса и тепърва ще се учат на трикове. Това обаче невинаги е така. Има дами, които имат богат сексуален опит и съответно знаят доста възбуждащи неща и секси пози. Това обаче не означава, че няма да се впечатлят, ако им се покаже нещо ново и интересно.

 

Сексът за една нощ няма да доведе до сериозна връзка – факт е, че за представителите на силния пол изборът на сериозна половинка се свежда до два фактора – времето и човекът отсреща. Когато един мъж се почувства готов да започне сериозна връзка и харесва жената, с която е правил секс на първа среща, това няма да му попречи да има сериозни взаимоотношения с нея.

 

Мъжете се плашат от жени с богат сексуален опит – днешните мъже са наясно с факта, че жените вече не се пазят за първата брачна нощ. И приемат далеч по-лесно от преди това, че са имали сексуални взаимоотношения и с други мъже. Като цяло е добре да не споделяш сексуалното си минало с настоящия си партньор. Това е личен живот, който трябва да си остане такъв и да не се коментира. Избягвай въпроси от рода на: „С колко мъже си била преди мен?“, защото отговорът може да не му хареса.

 

Мъжете искат жената да бъде максимално разкрепостена в леглото – господата обикновено си търсят партньорка, с която да бъдат съвместими в леглото. Те искат да усещат химията помежду им и да осъществяват поне част от сексуалните си фантазии с нея. Не е нужно да се държи като порно актриса, за да харесва секса с нея.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...