.

Какви са предимствата на малкия пенис

Какви са предимствата на малкия пенис
Снимка: iStock

Всяко нещо си има своите плюсове и минуси. Това се отнася и за размера на пениса. Докато някои жени твърдят, че „Колкото повече, толкова по-добре“, други са на мнение, че „Размерът няма значение“. И двата лагера са прави, защото всеки си има своята гледна точка и предпочитания.

 

Истината е, че малките пениси постоянно се подценяват и осмиват. Но те всъщност си имат няколко ценни предимства, на които трябва да се обърне внимание. Кои са те?

 

 

Ако си имала супер надарено гадже, прекрасно знаеш, че с него няма как да практикуваш всички пози, които искаш, защото при по-голяма част от тях изпитваш дискомфорт. Този проблем го няма, когато гаджето ти е с по-малък пенис. Може да изпробвате най-различни пози, без да се притесняваш, че ще те боли.

 

Малкият пенис е с предимство пред големия при пози с проникване, където при първия не се губи нито сантиметър от него.

 

Да се прави анален секс с надарен мъж е истинско предизвикателство, обикновено придружено с болка. Когато обаче пенисът е по-малък и не толкова обемен, това може да се превърне в приятно изживяване, завършващо с оргазъм.

 

Мъжете, които имат по-малки пениси, са по-старателни в леглото, защото искат да компенсират размера с добра техника. Поради тази причина той ще наблегне на любовната игра и ще използва активно ръцете и езика си. Другото положително нещо е, че жените няма да му отказват фелацио, защото му е голям и се затрудняват. Напротив, ще го правят с удоволствие.

 

И последния по ред, но не по важност плюс, е, че ако си падаш по-страстния и агресивен секс, мъжът с по-малък пенис и по-подходящ от надарения господин, който може да ти причини болка и да имаш дискомфорт в следващите няколко дни.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
jghgh
преди 7 години
2
7
!
Отговори
никакви
Страница 1 от 1