.

Как да се почувстваш секси пред него

Как да се почувстваш секси пред него
Снимка: Pixabay

Често се притесняваме от това как изглеждаме преди и по време на секс, дали ще го възбудим достатъчно, дали изглеждаме добре.. Случва се да сме несигурни във визията и уменията си и това да ни коства удоволствието от интимните ласки. Не бива да се оставяме на съмнения да попречат на комфорта ни преди и по време на секса, както и от удоволствието, което получаваме от него. Ако и ти си се чувствал така или още се чувстваш, значи тази статия е точно за теб.

 

 

Припомни си, че след като се е стигнало до момент на интимност между теб и твоя човек, значи вие двамата държите един на друг толкова, че искате да споделяте взаимното си удоволствие. Не е честно спрямо теб собственото ти удоволствие да е цената на секса. Затова се отпусни – нямаш повод за съмнения. Твоят човек те обожава и обожава да ти се наслаждава, докато сте заедно. Моментите на интимност са изключително ценни – те са лични, нищо не може да ги замести, защото няма нито друго Ти, нито друго Него.

 

Ти харесваш твоя човек и искаш да му се наслаждаваш по различни начини. Защо не му позволиш и той да се наслаждава на теб така, както ти на него? Самата идея на връзката между двама влюбени отхвърля съмнението относно привличането им. Даже често привличането захранва нестихващата страст, както и останалите топли чувства между партньорите в една двойка. Той те харесва, харесай се и ти. Нагласи се, колкото за него, толкова и за себе си. Изкъпи се, направи си козметичните процедури, които обичаш, за да се отпуснеш. Облечи си красиво бельо, направи си прическа, избери любимата си рокля, пусни приятна музика. Ароматните масла имат свойството да предразполагат към нежност. Направи така, че да ти бъде приятно. Когато той вижда, че ти се чувстваш добре, това му харесва. Възбужда го.

 

Той те харесва по всяко време на денонощието и всякак – и с грим, и без грим, и с рошавата несресана коса сутрин, и с широката пижама, и с високите токчета, и с тясната пола. Ти си това, което се повтаря във всички тези случаи, а другото се променя. Затова най-важно за него е Ти да си добре и да си доставяте взаимно удоволствие. Вие сте избрали един друг и искате да се отдадете на интимни ласки – това е моментът, в който съмненията спират да съществуват. Погледни се в огледалото. Усмихни се. Ето точно това вижда той всеки път, когато го погледнеш. И те обича заради това. Още ли мислиш, че не си секси? Припомни си как те целува, как прокарва пръсти през косите ти и как докосва тялото ти нежно с ръце – тези неща човек не прави без желание. Ти си красива, нежна, ранима – такава е женската природа, и точно това привлича мъжа. Тази променливост на жената, лекотата с която от малко невинно момиче, ти се превръщаш в дива лъвица, това го възбужда. Тази твоя възможност всеки път да бъдеш различна, да си точно тази, която решиш, и едновременно с това – отново да оставаш себе си. Това е интересно и успява да задържи вниманието му. И докато той вижда теб във всеки един нов твой образ, той ще те обича.

 

Ти си секси. И той ти го е доказвал хиляди пъти, и ти си му го показвала всеки един от тях. Затова забрави всички съмнения, те нямат смисъл. Смисъл има вашата връзка и най-силното у нея е точно възможността да бъдете интимни, защото сексът е много повече от физическа нужда. Той е душевно отдаване.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...