.

Когато се запознаеш с бившата му

Още подобни новини
Когато се запознаеш с бившата му
Снимка: Pixabay

Ясно е, че искаме да сме първата и единствена любов на новото си гадже, но за жалост, често, нямаме този късмет. Преди теб той е имал една, две, три или десет приятелки. Това не е проблем. Трябва да се тревожиш само за онази една приятелка, която е обичал силно и която му е разбила сърцето. Защото ужасния факт е, че това момиче той още помни и най-вероятно още обича. Ти знаеш за нея, защото, разбира се, си разпитвала него и приятелите му неведнъж. Нездравословно си преглеждала фейсбук профила й на практика вече я познаваш. Само дето не си я виждала на живо. Смяташ, че гаджето ти е достатъчно умно, за да не ви събира, но по някаква причина в някоя хубава вечер ти се срещаш с нея. Е… не е ли това интересно?

 

Задръж първоначалната си емоция.  Първото нещо, което ще ти дойде до главата е да го зашлевиш. Всъщност, даже не е нужно да халосаш него, нея или който и да било друг. В момента дланите те сърбят и искаш да си го изкараш някъде. Това е първична реакция, породена главно от ревност и после от мисълта за предателство. Как може той да я доведе? Шокът ще мине.

 

 

Само дето няма да мине веднага, така че се подготви да се държиш много възпитано. Щом я довлякъл със себе си, значи се очертава да прекарате известно време в компанията една на друга. Умът ти няма да побира защо по дяволите тя е тук, но положението е такова. Можеш или да си тръгнеш веднага или да изтърпиш идните часове. Стискай зъби.

 

Защото част от теб ще иска да остане. Напълно нормално. Основната дилема на вечерта ти ще се състои в това дали да останеш или да се махнеш. Но елемент от теб изпитва любопитство. Чувала си за нея, виждала си нейни снимки и знаеш как я възприемат хората. Сега е твой ред да формираш мнение и много добре знаеш, че втора възможност няма да ти се отдаде, защото ще гледаш никога повече да не се случва подобно нещо. А после ще имаш бая да разказваш на приятелите си. Не съм сигурна защо, но когато слушаш как приятелките ти псуват бившата на гаджето ти нещо положително се надига у теб. Звучи малко кофти, но истината е, че в такива моменти човек приема всичко, за да се почувства по-добре.

 

Ако бившата е мила и приятна (нещо, което понякога и да искаш не можеш да се правиш, че не забелязваш) не се дръж лошо. Новите гаджета обичат да гледат бившите гаджета с един надменен поглед, който е доста некомфортен не само за този, към който е отправен ами и за околните. Ако момичето изглежда мила и нервна, не я мачкай с лошата енергия, която излъчваш към нея. Все пак това, че му е бивша, не значи че е лоша.

 

Но ако е гадна кучка и й личи…  Продължавам да смятам, че не трябва да излизаш от добрия тон, но ако девойката те заговори и усетиш някаква надпревара в думите, скачай. Всичко трябва да бъде стилно, без селски изяви. Обаче няма нищо лошо да й покажеш, че тя вече не стои на хоризонта. Освен ако не проявяваш съмнения, което значи, че имаш съмнения към собствения си приятел, което значи, че е хубаво да си поговорите обстойно с него. Но ако си сигурна, не й позволявай да се държи с теб като  с „новото момиче“

 

Независимо дали избягаш, или останеш пак ще си пич, така че не се притеснявай! Понякога е по-добре да се махнеш от мястото, където не си сигурна, че ще можеш да останеш без да откачиш. Няма нужда да се мъчиш и ако предчувстваш, че ще се чувстваш ужасно зле в присъствието на другата, просто напусни. Това няма да те направи слаба или като някой, който не отстоява територия. Всъщност ще бъде страхотно показно на гаджето ти и на бившата му, че никак не се радваш на присъствието й. Ако решиш да останеш, също ще покажеш характер. Може даже да я харесаш… Кой знае… 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
kaRamella
преди 7 години
1
2
!
Отговори
Правилно. Винаги трябва да се държим на ниво. Усмихвай се повече, та да я е яд .
YSMF
преди 7 години
1
1
!
Отговори
Забиваш нож в сърцето и въртиш Bolton style.
Страница 1 от 1