.

Забравените женски ерогенни зони, които ще я побъркат от кеф

Забравените женски ерогенни зони, които ще я побъркат от кеф
Снимка: iStock

Всяка жена има ерогенни зони, които ѝ доставят допълнително удоволствие по време на любовната игра. Повечето момчета знаят кои части на тялото доставят удоволствие на жените, но има и няколко ерогенни зони, които са позабравени. Кои са те?

 

Коремът – целуването или масажирането на корема създава приятни усещания у представителките на нежния пол. Има дори случаи, макар и редки, при които жените успяват да достигнат до оргазъм по време на упражнения за корема. Факт е, че, ако отделиш достатъчно време и внимание на корема на приятелката си, тя ще се възбуди и с нетърпение ще очаква ласките да продължат на юг ...

 

 

Зад коленете – това определено е една от най-пренебрегваните ерогенни зони в женското тяло. Повечето хора не знаят, че областта зад коленете е съпроводена с нежна и мека кожа, която е изключително чувствителна. Приятелката ти ще изпита огромно удоволствие, ако масажираш тази част на тялото ѝ с етерично масло или лосион. Самите колене и по-специално върховете им също са място, което е ерогенна зона за някои жени.

 

Краката – всяка жена си мечтае за релаксиращ масаж на краката след дълъг и тежък ден. А този масаж може да бъде само началото на една страстна любовна игра и един незабравим секс. Стимулирането на някои точки на краката могат да предизвикат сексуално желание, така че може да поглезиш половинката си с масаж следващият път, когато видиш, че е уморена.

 

Пубисът – това е зоната над гениталиите, където е срамната кост. Движенията в тази област биха могли да бъдат изключително приятни и възбуждащи. Втриването на етерично масло в зоната на пубиса ще накара жената да се отпусне, да релаксира, дори да се възбуди и след това да изпита по-голямо удоволствие от секса.

 

Шията – тази част от женското тяло е изключително чувствителна. Така че може да започнеш любовната игра именно оттам, като нежно масажираш раменете ѝ и страстно я целуваш по врата и шията.

 

Устните – двойките, които са от повече време заедно, често пренебрегват устните си и рядко се целуват по време на секс. Ако обаче искаш това, което се случва в леглото, да бъде по-хубаво и страстно, трябва да прекараш няколко минути в чувствени целувки с гаджето. Може да опитате различна сила и интензивност и накрая да завършите с нежни докосвания, които ще ви възбудят още повече.

 

Скалпът – жените обичат да ходят на фризьор и там да мият косата им заради масажиращите движения, които получават по време на нанасянето и измиването на шампоана. Затова може да поглезиш приятелката си, като ѝ направиш релаксираш масаж на скалпа. Той е покрит с нервни окончания, които са изключително чувствителни на допир. Масажът на главата не само ще снеме напрежението от нея, но и ще насити тялото ѝ с хормони като серотонин и допамин.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...