.

Как да го спечелиш [част втора]

Как да го спечелиш [част втора]
Снимка: Pixabay

Дръж се добре с приятелите му. Начинът, по който се отнасяш с другите, говори много за теб. В случая начинът, по който се отнасяш с близките му хора ще говори на него много за теб. Това и целим. Може тези хора да не са твой тип и истината е, че никак не е готино да престъпваш себе си заради момче, но ако много искаш това момче – бъди пич. Приеми приятелите му, пий с тях и се постарай да ги харесваш. Защото ако нещата между теб и обекта на желанията ти се получат ще ги виждаш далеч по-често, отколкото би ти се искало.

 

Опитай се да вникнеш в интересите му. Ако имате тотално различни представи за света, живота и кой сериал е добър и кой не, това може да създаде проблем. Отново – мисля, че не е добра идея да се правиш на някой, на който не си, но щом толкова много си падаш по него ще трябва да направиш някои жертви в името на потенциалното ви общо бъдеще. Като да започнеш да се интересуваш поне от едно от нещата, от които той се интересува. Противоположностите се привличат, но далеч по –трудно ще се привлечете, ако той вече смята, че нямате нищо общо.

 

 

Бъди откровена с него. Забелязала съм, че хората обичат честността. Когато е казана много внимателно и нежно, за да паднат на меко, но все пак оценяват искрените думи, казани от искрен човек. Момчетата специфично намират нещо секси в откровената жена, защото в техните очи я прави уверена. В смисъл на „не я е страх да каже какво мисли, значи е здрава, яка.“ Разбира се, това може да е ужасно погрешна представа за теб, но ако ще ти свърши работа се наслади на мнението, което си оставила хората. Честно казано, хората те виждат по много различни начини,  с които ти никога не би се описала. Странно е.

 

Усмихвай му се. Усмивката е най-красивото нещо в една жена, момиче, дете. И момче, но в момента говорим за женската част. Имаш красива усмивка, показвай я. Колкото повече се смееш, толкова повече ще те забелязва. Без клоунски работи, естествено. Но… усмихвай се. Ще видиш, че резултатът може да те изненада.

 

Смей се на шегите му. Това е нещо, което е по-добре да знаеш от сега. Мъжете обожават, когато жените се смеят на шегите им. А когато не го правят започва да им става неловко и се сдухват страшно много. Някак си всеки човек би се почувства тъпо ако не види истеричен смях, в отговор на шегите му, но при мъжете е нещо страшно. Тук ще трябва да преглъщаш себе си винаги и за всеки мъж, с когото си. Просто дай воля на артистичните си умения и се смей от сърце. Ако наистина вземеш, че се влюбиш ще се смееш искрено. Точно както мъжете обичат.

 

Ако танцуваш добре, идете на клуб. Не намираш логика? Има вярване, според което жена, която се движи добре на дансинга е много добра в леглото. Всяко правило си има изключения, разбира се, но ако те бива в танците – каквито и танци да са – нека го види. Всеки би се впечатлил от един творчески талант. Дали ще пишеш, ще свириш на нещо или ще танцуваш убийствено няма много разлика. Може би ще му е по-романтично да му рецитираш поемите си, но със сигурност няма да има против да види как се движиш, облечена с подходящи за повода дрехи. Събираш компания и него, отивате на дискотека и му показваш какво може да има. Ако има замесен и алкохол можеш да направиш това, което всяко момче би направило – напий го и да видим дали ще пусне. Това обаче е прекалено тираджийско и не ти прави голяма чест. По-вероятно е той сам да се напие и тогава задръжките да паднат. Оглеждай се и го очаквай.

 

Гледай го в очите. Много важно правило. Никой не обича да си говори с хора, които зяпат някъде другаде, но не и в лицето ти. И понеже има много такива хора, прави добро впечатление ако не изпускаш очите му. А и има нещо интимно и възбуждащо в размяната на дългите погледи. Особено в подходящата атмосфера (виж горния параграф).

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...