.

Как да я предразположиш [ЗА МОМЧЕТА]

Как да я предразположиш [ЗА МОМЧЕТА]
Снимка: Pixabay

Понякога се случва така, че твоята приятелка няма да има настроение, няма да е в кондиция, може да е тъжна, разсеяна, може да има проблем или просто да е в предменструален синдром. Обикновено, когато някоя жена има проблем от произволно естество, това често се отразява на нейното сексуално желание, на либидото ѝ, и тя оставя този аспект от живота си доста назад.

 

Разбери я, не ѝ се сърди и не я напрягай, не я насилвай за това. Ако все пак много искаш да правите секс, можеш да опиташ да я предразположиш по няколко начина, които – ако съотнесеш с личността на момичето си – със сигурност ще сработят.

 

 

Изведи я на кино и гледайте някой романтичен филм с хепи ендинг. Така хем ще я изненадаш с инициативата, хем ще я изведеш, за да се разсее малко. Купи ѝ каквото обича – пуканки, такос, желирани бонбони, сладолед – нека е щастлива. Угаждай ѝ – ако успееш да я накараш да се усмихне и я засипваш с малки жестове, тя ще види това и ще е доволна, настроението ѝ ще се подобри и би трябвало да те пожелае.

 

Избери място – у вас или у тях. Организирай кино вечер с любимите ѝ филми – това няма как да не я разнежи. Нареди свещи, запали ги, вземе ѝ цвете, направи атмосферата романтична и интимна. Така тя ще се почувства първо комфортно, след това ще оцени вниманието, което ѝ отдаваш, а няма как това да не я поласкае. Натам ти е ясно.

 

Ако сте сами, защо не се изкъпете заедно? Ако тя не е в настроение, топлината на водата и въздуха от банята ще я успокоят, а след това тя ще се отпусне. Може да ѝ направиш масаж или ако имате вана – приготви я за нея. Всичко това ще ѝ покаже, че ти искаш тя да се чувства добре. Това е много важно за всяко момиче. Ако видиш, че настроението ѝ се подобрява, поднеси ѝ и чаша шампанско, може би заедно с роза. Изчакай я да се наслади на топлата вана, а после я завий с мека хавлия. След това ти си на ход, надали ще ти откаже отново.

 

Заведи я в някой плейграунд. Там има забавления от всеки вид и за всеки вкус. Обикновено в близост до тези места има молове или заведения, можеш да ѝ купиш сладолед и понички – кое момиче не обича сладко? Може да поиграете боулинг, добра възможност е ти да я научиш, ако тя не може. Има и денс машини, на които можете да потанцувате заедно – много е забавно. Ако пък има стрелбище наоколо, можеш да ѝ отстреляш плюшена играчка – така ще влезеш в ролята на нейния рицар, само дето освен всичко, ще ѝ остане и нещо за спомен. Доста мило, не смяташ ли?

 

Малко старомодно, но ако нямаш финансова възможност за по-горните, защо не поредите пъзел заедно? Много е успокояващо, а освен това е и приятно – заедно създавате нещо, чувството е невероятно.

 

Ако пък ви е много топло в жегите, идете на басейн. Ако на нея ѝ допада идеята, ти можеш да си сигурен, че след няколко комплимента от твоя страна за това колко добре изглежда и колко е секси, докато е мокра, тя ще бъде с приповдигнато настроение, а кой знае какво следва после?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...