.

Мъжете споделят ...

Мъжете споделят ...
Снимка: Pixabay

Вероятно знаеш, че спермата има различен вкус, който се определя от това какво е ял напоследък приятелят ти, дали пуши или не, дали е под стрес или не, както и от други подобни фактори?

 

А ако ти кажа, че същото важи и за вкуса на жените там долу? Дам, но ако си момиче, би трябвало и сама да знаеш това.. Ако ти е приятно той да върши тази сладка работа там долу, най-добре преди да поискаш това от него, сама да знаеш какъв е твоят вкус.

 

Ако пък ти е интересно какво споделят мъжете за вкусовете на жените в тази област, тази статия е точно за теб.

 

 

Това са няколко споделени мисли на мъже, относно вкуса на техните приятелки:

 

• „като смес от пясък, море, сол и водорасли“ – момчето споделя, че толкова много харесва това, че няма думи да опише наистина „морското“ усещане, което има всеки път, когато ѝ доставя удоволствие.

 

„ягодов сладолед“ – интересно определение, вероятно приятелката му е поглъщала ванилия и ягоди няколко дни подред..

 

• „тя има вкус на резени шунка“ – може да ти звучи абсурдно, но често мъжете споделят, че при спазване на добра хигиена, там долу има вкус просто на .. чисто месо.

 

• „вкус на плодово вино със стафиди, което е отлежало и е толкова добро, че бих пил от него с часове“ – е, коя от нас не иска да има такъв човек до себе си?

 

• „напомня ми на дъхът на кученцето ми, всеки път, когато съм там долу.. няма по-прекрасно чувство от това“ – за теб може да звучи странно или гадно, но явно това е въпрос на отдаденост.

 

• „ароматът ѝ там долу ми напомня на пот, но не на обикновена спортна пот, а на пот, с примеси на феромони.. адски възбуждащо е“ – това е доказано от науката, мъжете и жените обменят феромони, които не могат да бъдат дефинирани общо, но действат на либидото на всеки от двата пола.

 

• „много зависи кое време от месеца е, ако не е в цикъл има просто солен вкус, но ако е по онова време – вкусът ѝ е тотално различен..“

 

• „наясно съм, че това да се определя ароматът ѝ там долу като сравнение с морските същества е клише, но моята приятелка има вкус на морски дарове в масло.. а аз обожавам такава кухня.“

 

• „тя има вкус на портокалови корички в кафето, и всичко това – леко отлежало във времето.“

 

• „вкусът на цитруси, който тя има там долу, е толкова приятен, че направо ме е яд, чза дето не мога да го бутилирам“

 

• „тя няма вкус на нищо, или пък просто на вода, на въздух.. странно е, не мога да го опиша, едновременно има и няма вкус на нещо.“

 

Може тези мисли да ти се струват гнусни, странни, интересни, но това е чистата истина. Запомни, че ако ти и гаджето ти спазвате добра хигиена, ако се обичате и обичате да се задоволявате, ами, нищо друго няма да има значение.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...