.

Секси визия за сигурна възбуда [ЗА МОМИЧЕТА]

Секси визия за сигурна възбуда [ЗА МОМИЧЕТА]
Снимка: Pixabay

Независимо дали сексуалният ви живот е станал по-скучен или нямате време, дали искаш да го изненадаш или просто така, без повод, си решила да добавиш нещо леко и пикантно в леглото, за да разнобразиш, тези няколко неща ще ти харесат. Още повече, те ще се харесат на него.

 

Няма какво да се лъжем, мъжете харесват когато ти изглеждаш секси. И колкото и умна, и красива да бъдеш по природа, когато проявиш малко желание и креативност, за да си още по-секси, това доста се забелязва.

 

Вероятно подценяваш колко голяма е силата на малките елементи, които добавяш към визията си, но истината е, че за мъжете те имат значение и това се вижда в секундата, буквално, ако ме разбираш..

 

 

Можеш да опиташ с някаква комбинация от долуизброените неща, или пък всеки път с нещо различно – това си остава твое решение, резултатите няма да закъснеят, каквото и да избереш.

 

Секси гащички.

 

Мда, класика – хубавото бельо с много дантела и от коприна е един от най-популярните мъжки фетиши. Може дори да му се хареса толкова много, че изобщо да не го свали от теб, докато правите секс. Не се изненадвай, в крайна сметка това е и приложението на секси гащичките – да те правят секси и да осъществяват фантазиите му през цялото време.

 

Ако ти се иска, или ако се притесняваш да си без нищо отгоре, можеш да сложиш и красив, елегантен сутиен в комбинация с гащичките – дали ще останеш с тях или той ще ги свали, няма как да разбереш, докато не опиташ. Изненадай го.

 

Секси гащички, в комбинация с чорапи.

 

Или само по чорапи. Или визията на жартиерите с колана. Много секси, малко мъже могат да останат равнодушни пред такава гледка. Още повече засилваш изненадата и усещането, ако си облечена над тях и те останат под дрехите ти. Направи така, че той да не подозира. Облечи си нещо по-хубаво, а после го покани у вас.

 

Съблечи се пред него или го помоли той да ти разкопчае ципа на полата. Е, няма да можеш да станеш свидетел на изненаданата му физиономия, но пък със сигурност веднага ще разбереш точно колко му се е харесала изненадата.

 

Секси гащички, в компанията на чорапи, а защо не и полупрозрачна нощничка отгоре?

 

Ако ще спите заедно, можеш да кажеш, че отиваш до банята а през това време си нагласи по този начин. Той няма да го очаква, а ти се дръж сякаш това е най-нормалното ти облекло. Просто си легни до него, без да казваш нищо повече – дръж се сякаш нищо не е станало. Само след секунди той вече няма да може да се въздържа и ще „разгледа“ отблизо скромното ти облекло.

 

Високите токчета.

 

Ако имате малко време и не сте уморени след цял ден в движение, можеш да му направиш ревю на токчетата си. Задавай му въпроси: „Тези харесват ли ти, ами тези?“, завъртай се около него, най добре е да си облечена с нещо късо.

 

Изпусни нещо пред него, дали ще е показно нарочно или от типа „упс, без да искам“, абсолютно няма значение. А после просто се наведи пред него, за да си го вземеш. Давам ти гаранция, че той не само няма да ти подаде онова, което изпусна, а най-много да те накара да вдигнеш още няколко неща от земята по този начин. Да, такива чудеса правят високите токчета.

 

Изрязан сутиен.

 

Виждала си ги, като от филмите – те нямат чашка, по-скоро изглеждаш сякаш само придържат гърдите ти отдолу. Но пък са много секси. Едновременно оформят бюста ти и отварят гледката за гаджето – гледка, която той не просто ще иска да пипне, но и със сигурност ще използва, за да се позабавлявате заедно.

 

Другият бонус е, че той със сигурност няма да очаква да имаш такъв сутиен, на първо място.

 

Специална прическа и малко грим.

 

Няма предвид, че всеки път, когато ще правите секс трябва да се гримираш и да си правиш косата, но ако искаш някой път да го изненадаш – придай си специфичен вид. Дали ще избереш кърдици или чисто права коса, или пък ще си вдигнеш косата на висока конска опашка, твой си остава изборът.

 

Заложи на класически котешки поглед – черна спирала, черен грим за сенките, очна линия, възможно по-дълга, за да отвори окото ти и някакво доста секси червило. Може да заложиш на розово, червено или просто блясък, в зависимост от това дали ще сложиш бельо и какъв цвят си избрала за него.

 

Рол-плей.

 

Това е за наистина специалните случаи, когато си имате повод. Разбери каква е фантазията му – нали знаеш, всички мъже имат такива. Най-популярните са секси полицайка, медицинска сестра, ученичка, дяволче, ангелче, шефка, секретарка и доста, доста други. Най-добре е, ако наистина знаеш какво би му харесало най-много.

 

Ако нямаш подходящи дрехи, винаги може да си купиш или да си наемеш от карнавален магазин. Остава само да го изненадаш.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...