.

По какви жени си падат мъжете в различните държави

По какви жени си падат мъжете в различните държави
Снимка: iStock

Във всяка държава мъжете имат различен вкус за представителките на нежния пол. Виж какви са еталоните за женственост и сексуалност в отделните държави:

 

Австралия – Спортен вид

Мъжете там харесват стегнатите жени, които имат красив загар, подчертаващ тялото им.

 

Швеция – Изтънчен стил и нордическа външност

Сексапилната шведка е с бяла, платинена коса, сини очи и високи скули. Дамите в Швеция отделят доста време на външния си вид, обличат се модерно, като избягват ярките и натрапващи се елементи в грима и облеклото.

 

 

Франция – Естественост

За французите няма нищо по-привлекателно от естествения външен вид, т.е минимален грим и небрежна прическа. Мъжете са убедени, че една жена може да бъде стилна и изящна във всяка една възраст, ако не прекалява с грима и не се разголва прекалено много.

 

Сърбия - Ясни стандарти

Сърбите харесват жени с пълни устни, малко носле, високи скули и големи сини очи.

 

Полша – Дълга коса и пропорционалност

Поляците не харесват снажни и пищни дами, те си падат по стройните и пропорционални тела и по жени, които имат дълги и красиви коси.

 

САЩ – От всичко по много

Въпреки че повечето американци са с наднормено тегло, те харесват стройни и високи жени, които имат големи гърди, големи очи и страхотен тен. Харесват и ярък грим, ако е нанесен правилно.

 

Иран – Изящно носле

Жените в Иран нямат възможност да носят модерни и разголени дрехи и при тях единствената открита част е лицето, на което те отделят голямо внимание. Най-големият признак на красота и сексуалност в Иран е неголямото дискретно носле. Дамите, които нямат такова, често се подлагат на ринопластика, за да се сдобият с така мечтаното и харесвано носле.

 

Малайзия – Миниатюрност и бледност

Мъжете от Малайзия обожават жени, които имат светла кожа, характера за азиатските народи. Миниатюрната фигура, съчетана с бледа кожа, превръща момичетата и младите дами в истински красавици.

 

Южна Корея – Светла кожа

Представителите на силния пол в Южна Корея харесват жени с бледна порцеланова кожа и големи кръгли очи. Гримът също се харесва и цени и в последно време на пазара има все повече отделни линии, наречени „корейски козметични продукти”.

 

Дания – Момичета тип „Барби”

В Дания блондинките определено са на почит и се харесват от мъжете. Господата си падат по светлокоси момичета, които използват контрастен черен цвят на очната линия.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 6 години
0
2
!
Отговори
Ами в България?Ами жените по какви мъже си падат?
Страница 1 от 1