.

Плюсовете на секса през горещите летни следобеди

Плюсовете на секса през горещите летни следобеди
Снимка: iStock

През горещите летни дни няма нищо по-хубаво от една следобедна дрямка на сенчесто и прохладно място. Ако си сам със сигурност ще се отдадеш на блажен сън, но ако си заедно с гаджето в леглото, може да правите далеч по-интересни неща. Разбери кои са плюсовете на секса в летните дни:

 

1. През горещите летни дни сексуалното желание е по-силно. А жегата допълнително усилва притока на кръв към половите органи.

 

2. Летните забавления могат да бъдат готина прелюдия към секса. Без значение дали плуваш или се печеш на шезлонга, карате водно колело или се разхождате по бански на брега – всички тези неща действат възбуждащо.

 

 

3. Не е нужно да нагласяш специално интимно осветление, защото топлите летни лъчи на слънцето през спуснатите завеси имат същия ефект. Дори по-добър!

 

4. Лятото е време за почивки, така че със сигурност поне веднъж ще отидете някъде заедно на хотел. А хотелският секс определено е готино изживяване. Ще може да се отпуснете и да се насладите както на спа процедурите, румсервиза, белите и чисти чаршафи, които ви ги сменят ежедневно, така и един на друг.

 

5. Сексът през горещите летни дни води до изпотяване. Сигурно не ти звучи готино, но всъщност по този начин ще постигнете лечебния ефект на сауната. А и после може да отидете заедно в банята и да си вземете един разхлаждащ душ или да си направите разхлаждаща вана, ако имате такава. А ако сте на морето може след банята да отидете на шезлонга да събирате лъчи с коктейл в ръка.

 

6. Доказано е, че следобедният секс доставя по-бурни оргазми от нощния. Пикът на хормоналната активност е около 3 часа следобед.

 

7. През лятото повечето хора прекарват часове наред, събирайки тен на плажа или на басейна. Но, ако прекарваш следобедите в леглото, не само може да се радваш на страстен секс, но и ще спасиш кожата си от изгаряне.

 

8. Ако правите секс следобед, вечерно време ще имате възможност да правите нещо друго – да се разхождате на спокойствие на прохлада, да пиете коктейли в някой готин бар, да отидете на кино и т.н., без да бързате да се прибирате, за да се отдадете един на друг или без да пропускате секса.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...