.

Разбери защо ТОЙ ти праща неприлични снимки

Разбери защо ТОЙ ти праща неприлични снимки
Снимка: iStock

На доста момичета им се е случвало поне веднъж да получат неприлична снимка от непознат или малко познат мъж, на която се вижда много ясно половият му орган. И седят и се чудят защо представителите на силния пол обичат да изпращат такива снимки. Ако и теб те интересува, виж отговорите на няколко мъже, които са го правили и обясняват защо:

 

Правят го, без да мислят – напълно възможно е той да ти е изпратил такава снимка, защото никога досега не го е правил и му е интересно как ще реагира едно привлекателно момиче, ако види пениса му на снимка.

 

 

Искат да разберат дали ще си легнеш с тях – има мъже, които изпращат неприлични снимки на жените, за да ги провокират и да разберат дали тя е готова да прави секс с тях или не.

 

Не умеят да общуват – те не знаят как да общуват пълноценно с жените, но пък знаят, че са притежатели на голям пенис и се гордеят с това. И защото не могат да говорят за него, решават директно да го покажат на момичето, по което си падат. С течение на времето разбират, че този уж скрит коз не е никак добра идея за започване на разговор и завързване на връзка.

 

Искат да те подразнят – ако снимката е изпратена от бившето ти гадже, той най-вероятно иска да те нервира и да те подразни, защото знае, че си харесвала пениса му и се надява, че сексът с него ти липсва.

 

Имат нужда да бъдат оценени – възможно е някое момче, което те харесва, да ти изпрати такава снимка, защото смята, че ще се впечатлиш и ще му направи комплимент за пениса. Почти никога обаче този метод не действа.

 

Перверзници са – на някои мъже просто им доставя удоволствие да изпращат такива снимки. Те не го правят с цел секс, а по-скоро искат да провокират жените и евентуално да получават мили думи от тях. Доста от тези мъже изпращат провокативни снимки на бившите си, тайно надявайки се, че им липсват и ще поискат да правят секс още веднъж.

 

Харесват пениса си – да, някои представители на силния пол наистина обожават пениса си и искат да го покажат на колкото се може повече хора.

 

Имат ниско самочувствие – когато един мъж страда от ниска самооценка, той е готов на всичко, за да се почувства желан. И в такъв момент е напълно възможно да му хрумне да изпрати снимка на пениса си на една или няколко жени, надявайки се, че те ще го оценят и ще му направят комплимент.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...