.

Когато много ти се прави секс (за момичетата)

Когато много ти се прави секс (за момичетата)
Снимка: Pixabay

Заради това или онова приятелят ти не е с теб в момента. Заминал е някъде, има много работа или просто прекарва приятно време с баба си. Каквато и да е причината ти си сама и много, много мотивирана да правиш секс. Знаеш, че в скоро време няма да го получиш. Много удобно обаче в момента твой близък приятел, който има страхотно тяло и силен поглед е наоколо и ви предстои да прекарате известно време заедно. Нередни, неприлични мисли ти минават през главата.

 

Много ще ти се иска нещо да стане. Част от желанието ти няма да е толкова чистото физическото привличане, което усещаш към този твой приятел. Ще бъде и тръпката. От нещо ново и различно, нещо забранено. Това е страшен афродизиак. Заради същата причина хората правят секс на открито, където има шанс да ги хванат. Адреналина, забраненото. Изкушаващо е, но…

 

 

Удържай се. Жената е по-емоционална от мъжа. Тя не мисли толкова рационално и в това число ти също. Ако вземеш, че направиш нещо, после няма да се сетиш защо си го започнала на първо място. Или пък много ще вземе да ти хареса и ще продължиш да го правиш. Така също няма да е добре. Трябва да бъдеш силна и да потискаш физическите си желания. Не си струва. За единия момент много си струва, но за последвалите моменти никак няма да си струва.

 

Не се поддавай, каквото и да става. Той ще те гледа с красивите си очи, ще те разсмива, ще ти прави комплименти. Ще ти каже какво красиво тяло имаш, колко си секси. Няма да звучи сваляческо, а искрено и има огромен шанс да лапнеш въдицата, ако ме разбираш. Ако в някоя мрачна вечер сте седнали на дивана, светнали сте лампи в романтичен стил, слушате музиката, на която героите от филмите започват да се награбват и сте близо един до друг ще пожелаеш. Него или това, което може да се случи между вас, ще има разлика, но няма да има значение. Ще зависи от теб да не предприемеш нищо и да не позволиш той да предприема нещо. Защото ако нещо стане...

 

После много ще съжаляваш. С предишната точка добавям и тук – емоционална си. Няма да искаш да кажеш на приятеля си ако нещо стане, но част от теб може и да не се сдържи. Няма да искаш да имате тайни или самата ти ще се поставиш на неговото място и ще установиш, че ако той направи такова нещо ще искаш да ти каже. Ако си направила грешката да спиш с друг човек самият той най-вероятно ще те накара да съжаляваш. Изправи се пред него и му кажи истината, дори и да си сигурна, че няма как да разбере. Виновната съвест е по-страшна от самотата.

 

Истината винаги намира своя път. Ако нещо стане и не кажеш на приятелят си, можеш да бъдеш почти сто процента сигурна, че все някак, все някога той ще разбере. Когато това стане дългата лъжа ще бъде още по-ужасна. Фактът, че не си му казала ти, а че разбира от други хора или пак от теб, но след прекалено много време няма да го направи по-милостив. Тъкмо напротив.

 

Ще си съсипеш връзката. Освен ако приятелят ти не ти прости, което – да бъдем честни – колко често се случва? Ако си склонна да развалиш цялата си връзка, заради единия секс, няма проблем. Велики любовни истории започват по този начин. А други завършват по него.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...