.

Защо понякога ти се пишка преди и по време на секс?

Защо понякога ти се пишка преди и по време на секс?
Снимка: iStock

Случвало ли ти се е да си в леглото с гаджето, да се дарявате с ласки, постепенно да се възбуждате все повече и повече и да знаеш, че тази игра ще завърши със секс? А случвало ли ти се е точно в този момент да ти се допишка?

 

И в този момент последното нещо, което искаш да направиш е да стане, да прекъснеш случващото се и да отидеш до тоалетна. Но в същото време не искаш и да се напишкаш в леглото. Така че, искаш или не, прекъсваш любовната игра и тичаш набързо до тоалетната.

 

 

След това се връщаш при гаджето, осъзнавайки, че трябва да започнете почти отначало, защото и двамата сте загуби голяма част от възбудата си. Ах, този проклет пикочен мехур!

 

Сексолозите са на мнение, че проникването извършва силен натиск на пикочния мехур, който се намира близо зад влагалището. Ако в него има дори минимално количество течност, заради този натиск жената има чувствата, че много ѝ се пишка. Според лекарите определени пози увеличават това чувство като кучешката, например.

 

Понякога обаче чувството, че ти се пишка няма нищо общо с пикочния мехур. Ако гаджето ти стимулира G-точката до такава степен, че ти се струва, че ще получиш оргазъм, може да ти се наложи да отидеш до тоалетна, защото когато си близо до получаването на оргазъм, има течност, която се събира на едно място. Това чувство определено е дразнещо, защото усещаш, че ти се пишка, когато си на ръба да получиш разтърсващ оргазъм.

 

Съветът на сексолозите е винаги преди секс да пишкаш, за да не се наложи да го правиш по време на любовната игра или на акта.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
dafak?!
преди 7 години
1
1
!
Отговори
Така се поилучават скуирт "оргазми" :D
Страница 1 от 1