.

Митовете, свързани с лесбийките

Митовете, свързани с лесбийките
Снимка: iStock

Голяма част от хетеросексуалните мъже и жени имат погрешни разбирания и представи за хомосексуалистите. В днешно време все повече и повече хора си признават, когато имат хомосексуални наклонности. В повечето развити страни избора на човек да прекара живота си с партньор от същия пол е нещо нормално и се гледа с уважение от околните. Има много известни хомосексуални двойки, които са доказателство, че това не е причина за срам.

 

 

В последно време в България все повече се говори за равните права на хомосексуалните мъже и жени. Защото колкото и да се опитват някои хора да отричат тяхното съществуване, факт е, че те са сред нас и са напълно нормални хора.

 

В тази статия ще обърнем внимание на лесбийките и на митовете, свързани с тях, които ще разбием на пух и прах:

 

Лесбийките не могат да бъдат секси – напротив, те могат да носят рокли и да изглеждат също толкова женствено, колкото и хетеросексуалните жени. Да, има доста мъжествени лесбийки, но има и адски женствени, за които никога няма да предположиш, че спят с жени.

 

Лесбийките харесват всички жени – да не би хетеросексуалните жени да харесват всички мъже? Лесбийките си имат вкус и затова харесват само определен тип жени. Поради тази причина е напълно възможно да има приятелство между хомосексуална и хетеросексуална жена.

 

Лесбийките не могат да имат жени за приятелки – както вече споменахме, това е напълно възможно. Както може момче и момиче да бъдат платонични приятели (макар и да се среща рядко), така е възможно и две момичета да бъдат истински приятели, дори когато едното си пада по представителки на същия пол.

 

Лесбийките са мъжемразки – това, че не харесват сексуално мъжете, не означава, че ги мразят. И не, жените не стават лесбийки, когато се разочароват от мъжете. Те се раждат такива и не зависи от тях дали ще харесват мъже или жени.

 

Лесбийките са разкрепостени в леглото – повечето мъже си мислят, че хомосексуалните жени с удоволствие биха правили тройка с един мъж и с една жена. Всъщност желанието за тройка няма нищо общо с това дали един човек е хетеро или хомосексуален. Всичко е въпрос на вкус и сексуални фантазии. Затова не си мислете, че една лесбийка би участвала в тройка само защото ще има и друга жена в леглото.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...