.

Грешките, които жените никога не биха простили на един мъж

Грешките, които жените никога не биха простили на един мъж
Снимка: iStock

Взаимоотношенията между двама души са изключително важни, когато става въпрос за сериозна връзка. Влюбване, любов, дълбоки чувства, брак, романтика, дечица, хармония ... звучи прекалено хубаво, за да е истина, нали? Факт е, че всяка връзка преминава през най-различни етапи и трансформации във времето. Ако искаш да имаш връзка, в която и двамата да бъде щастливи заедно, трябва да израствате едновременно и да се преоткривате непрекъснато.

 

Всяка връзка обаче може да бъде нарушена, ако двамата партньори не се уважават достатъчно. Нормално е да се правят грешки, все пак сме хора. Но има грешки, които се допускат от мъжете, които жените така и не успяват да простят (или го правят с цената на много усилия). Кои са те?

 

Лъжа – никой не обича да бъде лъган, особено от хората, които обича. Колкото и добър лъжец да е човек, лъжата рано или късно излиза наяве. Затова, момчета, ако обичате момичето до себе си, не я лъжете. По-добре ѝ кажете истината, колкото и болезнена да е тя, отколкото да ѝ замазвате очите с лъжи. По този начин няма да изгубиш доверието, което ти има.

 

 

Изневяра – повечето представителки на нежния пол не могат да простят изневяра, колкото и да обичат човека до себе си. Ако сексът помежду ви не върви, най-вероятно имате проблеми във връзката, които сте оставили неразрешени. По-добре оправете нещата с половинката си, преди да си помислиш за изневяра, защото тя не решава проблема, а го задълбочава сериозно.

 

Сравнение с бившата – нито мъжете, нито жените искат да бъдат сравнявани с бившите гаджета. Подобни сравнения ще отдалечат партньорката ти от теб, затова когато имаш нова връзка, по никакъв повод и при никакви обстоятелства не споменавай бившата си, дори настоящата ти приятелка да я познава. Остави миналото и се радвай на настоящето. Гаджето ти със сигурност си има своите недостатъци, но няма да направиш връзката ви по-хубава, ако я сравняваш с бившата си.

 

Некачествен сексуален живот – за съжаление, доста мъже се държат егоистично в леглото. Жените държат много на любовната игра, но представителите на силния пол често я пропускат и преминават директно към акта. Ако искаш нещата помежду ви да бъдат ОК, питай и се интересувай от нещата, които харесва гаджето ти и се старай да не пропускаш любовната игра.

 

Потайност – когато любовта между двама души е истинска и силна, те нямат тайни помежду си. Така че е напълно нормално приятелката ти да се дразни, когато се държиш потайно и това твое държание да има негативно влияние върху връзката ви. Всеки си има своите малки тайни, няма лошо и ти да имаш своите, но избягвай потайността.

 

Сравнение с майката – още едно сравнение, което жените направо ненавиждат. Със сигурност майка ти е страхотна жена, това обаче не означава, че приятелката ти трябва да прилича на нея. Напротив! Гаджето ти трябва да ти дава неща и да не се държи с теб като с майка, защото рано или късно ще ти омръзне и сам ще поискаш да я зарежеш.

 

Липса на подкрепа – всеки човек има нужда от подкрепа от любимите хора от време на време. Ако приятелката ти усети, че не получава твоята, когато има нужда, то тя ще бъде страшно разочарована от теб и това определено ще се отрази негативно върху връзката ви. Когато мненията ви по дадена тема се разминават, не я нападай, ами ѝ обясни защо имаш различно мнение и че напълно разбираш и нейната гледна точка. Ако се намирате в компания и някой спори с нея или я напада, защити я, без значение дали подкрепяш нейното мнение или не. После насаме ще ѝ кажеш и своята гледна точка, ако тя се различава от нейната. Имай предвид, че всеки път, когато не я подкрепяш, тя ще се учи да се справя сама в живота и в един момент просто няма да има нужда от теб или ще си намери нов партньор, който ще ѝ бъде опора в трудните за нея моменти.

 

Отсъствие по време на празници


 

Ти си имаш семейство и е нормално да сте заедно по време на празници, но все пак трябва да намираш време и за приятелката си. На Бъдни вечер може всеки да бъде със семейството си, но на Коледа трябва да сте заедно, било то само през деня или вечерта в тях или у вас.

 

Забравяне на важна дата – може да става въпрос за рождения ѝ ден или за годишнина. Момчетата са склонни да забравят дати, но жените трудно прощават, когато половинката им забрави рождения ден. Слава Богу, малко са мъжете, на които им се случва това. Повечето забравят годишнина, но после се реваншират и нещата бързо се изглаждат.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...